Hegedüs Erika | Önmegvalósítás.hu

Hegedüs Erika

Era netre5.jpg

Mit keresünk a világban? Kik vagyunk? Hova tartunk? Mitől vannak boldogabb és kevésbé boldog korszakaink? Kik és hogyan befolyásolják életünket, gondolatainkat? Milyen szerepeink vannak, és hogyan kell jól megélni azokat? Mitől függ, hogy egyszer varázslatos a kisugárzásunk, máskor nem? Van olyan, hogy szépnek látjuk magunkat, máskor meg nagyon nem? - Vannak hasonló gondolataid? Ha igen, akkor jó helyen jársz...

Célom
Folyamatosan dolgozom problémamegoldó képességem javításán, hiszen az élet sok kis döntés sorozata és a nagy változásokhoz szükség van a kicsikre a megfelelő helyen és időben. Tudom, nincs olyan, hogy "a jó" megoldás, nem szabad egyetlen lehetőséghez görcsösen ragaszkodni. A boldogságunk nem függ attól, hogy mit birtokolunk, de attól igen, hogy mit élünk át, kik vagyunk, mit tapasztalunk meg nap, mint nap. A boldogságérzet az élet kis dolgaiban, apró részleteiben rejtőzik meg. Mindenkinek más a megoldás, csak meg kell keresni azt!

Mai tudásommal nem tudok elképzelni szebb célt, mint az élet és benne önmagunk jobb megismerése című utazáson való részvétel.

Türelmem, szeretetem, nyitottságom és érdeklődésem jó alapot biztosít, hogy együtt dolgozzunk, ha életed bizonyos területén úgy döntesz, hogy igénybe veszed segítségemet, hogy együtt térképezzük fel az eltéréseket álmaid és a valóság között.

Területeim: NŐ-ERŐ építő, önismeret, Egészséges Önzőképző, betegségek lelki okainak felgöngyölése

A hagyományos email-es hírlevelek helyett sokkal gyakrabban találhatsz frissítéseket Facebook-on.
Amennyiben érdekel, itt tudod követni az aktualitásokat vagy megosztani ismerőseiddel:

www.venuszok.hu
www.facebook.com/venuszok.hu

Telefon: 
+36209241033
Beküldte: | 2010. máj.. 15. szombat - 22:25

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre