Gorzó Kinga | Önmegvalósítás.hu

Gorzó Kinga

1990-es évek elején, majd 1998-2001-es években a Jóga mindennapi életben rendszerben gyakoroltam. Itt tettem az első lépéseket azon az úton, amelyen végül is a mai napig is járok. Majd egy rövid ideig eltávolodtam a jóga, hogy úgy mondjam mozgásos részétől, inkább a meditáció felé nyitottam és évekig azt gyakoroltam. Ebben az időszakban végeztem a Transzcendentális Meditációt és megéreztem, tapasztaltam pozitív hatásait. Kihasználva hogy ikres anyukaként hosszabb ideig maradhattam itthon, a jóga mélyebb megismerésével töltöttem időm egy részét.
2007-ben kerültem a Padma jógastúdióba. A légkör, a vezetők személyisége rögtön megfogott és itt végeztem el egymás után a Hatha Jóga és Kismama jóga alaptanfolyamokat majd az oktatói tanfolyamokat is Bálint János és Kolarovszky Gyöngyi vezetésével. 2010-ben az Asram jógaközpontban végeztem el a Gyermekjóga oktatói tanfolyamot Csíki Mariann vezetésével. 2011-ben Meditáció Oktatói képzésen vettem részt és tettem sikeres vizsgát a Purnam jógastúdióban Bálint Jánosnál. Jelenleg is a Purnam jógastúdióban folytatom továbbképző tanulmányaimat, Bálint János tanáromnál, mesteremnél.
A Padma és a Purnam jógastúdiókba is tartottam jógafoglalkozásokat, jelenleg csak itt Újpesten a Lélek Forma stúdióban tartok Hatha, Kismama és Gyermek jóga foglakozásokat, valamint relaxáció-meditáció foglalkozásokat.
Várlak szeretettel óráimon!
Kinga

Telefon: 
+36202240037
Beküldte: | 2012. nov. 28. szerda - 19:50

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre