Gazsó Csilla lelked mestere | Önmegvalósítás.hu

Gazsó Csilla lelked mestere

MIÉRT VÁLASSZ ENGEM?
Személyre szabott segítség problémáidra fókuszálva!
Egyszerűen imádom a kineziológiát, a Theta Healinget. Könnyedén, intuitívan tudok általuk segíteni a hozzám fordulóknak. Hiszek a módszerekben, és napi szinten tapasztalom, hogy bizony működnek gyerekeknél is és felnőtteknél is.

Amikor elkezdődik a közös munkánk a céljaid érdekében, akkor már hoztál egy döntést, hogy a változást választod. Fogod érezni, hogy személyem
megnyugtat, és biztos kezekben vagy. Munkám során az egész embert nézem, így könnyen megtaláljuk közösen a múltból jövő okokat, amik akadályoznak.

Más perspektívából látsz rá önmagadra, az önmagaddal való kapcsolatodra, a családodra, a kapcsolataidra, felismered, hogyan tudod másképp csinálni, egyszerűen sokkal könnyebbnek fogod érezni magad.

Odafigyelésem a szavaidra szintén fontosak, mert ebből is rájövünk sok korlátozó gondolatra, hitrendszerre. Folyamatosan képzem magam, hogy Te is előre tudj haladni, és minél hamarabb elérd a céljaid. Közös munkánkban célom a hatékonyság, és a Te célod.

Több százan megtapasztalták már az eredményeket, légy Te is köztük. Van, akinek gyermeke lett, vagy új munkahelye, vagy párkapcsolata, vagy a szüleivel való kapcsolata javult, vagy a fájdalmai szűntek meg, vagy a vállalkozása lett nyereséget hozó— az eredmények magukért beszélnek, mert mindenkinek a saját sikere a legnagyobb siker.

A Te sikered az én sikerem is. Ezek a fantasztikus módszerek olyan irányba vezetnek Téged általam, amik változást hoznak az életedbe. Csak rajtad múlik. Tedd meg az első lépést! Válaszd az eredményességet!

Telefon: 
+36209299070
Beküldte: | 2021. jan. 25. hétfő - 20:04

Hozzászólások

0 hozzászólás