Gazsó Csilla | Önmegvalósítás.hu

Gazsó Csilla

Gazsó Csilla

Gazsó Csilla, lelked mestere vagyok. Testi, lelki oldással, stresszoldással valamint tanulást könnyítő módszerekkel foglalkozom.

2007-ben tanultam meg az általam alkalmazott, fájdalommentes, hatékony módszert, amellyel segítek a hozzám forduló embereknek. Kétgyermekes anyaként intuíciót éreztem, hogy elinduljak az önismeret útján. Mivel az én életemben is voltak nehézségek, első lépésként eldöntöttem, hogy akarom a változást. A testi-lelki oldás módszerére rátalálva, tudtam, jó úton vagyok célom elérése érdekében. Személyes sikerem vezérel, hogy Neked is segítsek a helyes utad megtalálni, hogy elérhesd a célod.

Mindenki más múlttal, más problémával érkezik hozzám, és nagyszerű dolog, hogy az oldási folyamatok után a vendégeim tapasztalják, és boldogan mesélik el a pozitív változásokat. Minden korosztálynak tudok segíteni. Amennyiben eldöntötted, hogy valóban akarod a pozitív változásokat, hogy testileg-lelkileg kiegyensúlyozott legyél, hogy jobban alakuljon az életed, akkor Békéscsabán és Budapesten is megtalálsz.

Telefon: 
+36209299070
Beküldte: | 2014. szep. 17. szerda - 22:40

Hozzászólások

0 hozzászólás