Gábor Jánosné | Önmegvalósítás.hu

Gábor Jánosné

Kalo Jenőnél végzett asztrológus és terapeuta vagyok. 58 éves, elvált nőként igyekszem a tanultakat nemcsak a saját életembe áttenni, hanem a hozzám fordulókkal is gyakoroltatni, hogy minél könnyebben meg tudják oldani az életben eléjük lépő feladatokat.

Van egy 38 éves fiam, egy18 éves lány és egy másfél éves fiú unokám. Mivel anyukám is él, így szinte minden korosztály problémájával „testközelből” találkozom, így gyorsan rá tudok hangolódni a hozzám fordulók gondjaira, hogy gyakorlati útmutatásokkal segíthessem őket.

Rendkívül gyakorlatias vagyok. Azt tartom, semmit sem érnek a tanultak, ha nem tudjuk átültetni őket a mindennapi életbe.

Mottóm: „Látni a fától az erdőt – hihi!”

Telefon: 
+36202236519
Beküldte: | 2008. aug. 04. hétfő - 14:36

Hozzászólások

1 comment posted
Szia Naphold
2009. augusztus 06. csütörtök, 17:51 | Buddhanita (útkereső)

Szeretnélek megkérdezni, hogyan döntöd el, vagy tudod , hogy egy ábrát milyen minőségben kell fejteni, hiszen sok minden analógia. Én is elkezdtem tanulni, de itt, mint a füstbe ment terv, elakadtam. Hiszen ugyan az az ábra más jelentéssel bír: pl.: lehet valaki remete szentként, élhet elvonultan, míg lehet valaki csak simán magával foglalkozó zárkózott jellem. Ezt nem tudom hova tenni, arra tippelek, hogy az elemzést megelőző kérdőív némi támpontot adhat. Mindegy, a fejemben csak óriási kérdőjelek maradtak. Főleg a poén, a 12 -es házamban áll a Neptunuszom, igaz, mindig is arra vágytam, öregségemben elmegyek Tibetbe, vagy valahová, ahol elvonulhatok, és a hitemmel foglalkozhatom, a végsőkig. De mi van, ha szimplán csak "diliház" lesz a vége? :D
Ha tudsz nekem ebben segíteni, lekötelezel.
Pályi Anita, 1978.05. 27. 21:05 Mezőtúr
Ha gondolod az e-mail címem is megadom: palyianita78@hotmail.com

Feliratkozás Hírlevélre