Erdélyi Zoltán | Önmegvalósítás.hu

Erdélyi Zoltán

Üdvözlöm Önöket!
Erdélyi Zoltán természetgyógyász,alternatív mozgás és masszázsterapeuta vagyok.
Várom szíves megkeresésüket.

A Lungkhor egy különleges gyógyító eljárás, mely a testben keringő energiaáramlás akadályait oldja fel különféle módszereket használva.
Leírás:
A keleti gyógyító hagyományok különböző névvel illetik azt az energiát, mely szüntelenül áramlik a mindent magában foglaló térben. Ez az energia kering bennünk is és minden érző lényben. Ezt az energiát Indiában pránának, Tibetben lungnak, Kínában csinek, Japánban kinek nevezik. Ez az energia ami mindent mozgat, ami életet ad és életben tart minket. Folyamatosan vesszük magunkhoz a fényből, a levegőből, a táplálkozásunkkal a növényekből és rajtuk keresztül a földből. A finom-testünkben lévő erőközpontjainkon keresztül is képesek vagyunk felvételére, majd az energiatestünkben a csatornákon áramolva eljut testünk minden pontjába.

Ez a finom energia folyamatos keringése adja a szerveink pontos, kiegyensúlyozott működését, mely áramlás akadályoztatása esetén az energiablokk előtt többlet, utána pedig hiány keletkezik. Ennek következtében az egész szervezeti működés felborul, megzavarodik.

A Lungkhor (tibeti kifejezés melynek jelentése: energiakör, energiakeringés, energiaáramlás) egy különleges gyógyító eljárás, mely a testben keringő energiaáramlás akadályait oldja fel különféle módszereket használva. Az energiakeringés harmonizálásával a fájdalmak oldódnak, a betegségek megszűnnek, így egy kiegyensúlyozott, életenergiával teli állapotba kerülünk.

A keleti gyógyászati filozófiák minden esetben az egészség fenntartását hangsúlyozzák a már kialakult betegség kezelése helyett. A testünkben harmonikusan áramló energia alapvető az egészség fenntartásában. Amennyiben bármilyen betegség jelenik meg a testben bizonyos, hogy a megfelelő energiakeringés akadályoztatott. A Lungkhor kezelés elsősorban prevenciós gyógymód. Amikor Lungkhor kezelést alkalmazunk akár önmagunkon, akár másokon mindenképp tapasztalni fogjuk az áramló energia betegségmegelőző és gyógyító funkcióját. Betegség esetén a Lungkhor képes beindítani a szervezet öngyógyító mechanizmusait, ha pedig nem vagyunk betegek, akkor támogatja és megerősíti az egészségünket és az életenergiánkat. Ez a megelőző képesség az, ami leginkább a Lungkhor rendszert jellemzi. A Lungkhor nyitottá tesz az energiák érzékelése, az érzések megtapasztalása, megélése felé mind testileg, mint tudatilag (lelkileg), ezzel megadja nekünk tágabb értelemben az egészség áldásos előnyeit.

Alapvetően azt gondoljuk, hogy az egészség egy nem-változó természetes állapot, csupán amikor megbetegszünk jövünk rá, hogy sajnos ez valójában nincs is így. Az egészségünk igazi érték és mint ilyent óvnunk, őriznünk kellene. Kiegyensúlyozatlan élet esetén az energiarendszerünkben zavar keletkezik és ez betegségek megjelenését vonja maga után. Külső (testi vagy szervi) szinten a megnyilvánuló betegség okai lehetnek akár baktériumok, vírusok, szerves anyagok (toxinok), de akár pszichés megbetegítő tényezők is.

· Ugyan vírusok és baktériumok mindig vannak jelen a szervezetünkben, de amíg a az elemek és energiák megfelelő szintje által kontroll alatt vannak, testünk természetesen és egészségesen működik.

· A külső környezetből folyamatosan terheljük a szerveinket toxinokkal, melyek a szennyezett levegőből, a tartósított, gén-kezelt élelmiszerekből, a tisztítószerekből jutnak be, de amíg a testünk természetesen, egészségesen működik, a mérgeket semlegesítik az általa termelt kémiai anyagok.

· Agyunkat – és így az egész szervezetünket – a külvilág behatásai folyamatos feszültség alatt tartják, de itt is, ha a természetes áramlás folyamatos, számos dologgal tudunk védekezni a stressz ellen.

Keleten az egészség fogalma jóval tágabb jelentéssel bír, mint itt nyugaton. Egészségesnek lenni nem csak azt jelenti, hogy mentesek vagyunk a betegségektől. Nem nevezhetünk valakit egészségesnek, ha gyakran nyugtalan, ingerlékeny, túlzottan figyelmetlen, feledékeny, nem képes a koncentrációra vagy épp nem alszik jól, ha soha nem tud lelkesedni a munkáért vagy képtelen élvezni bármilyen játékot is.

A Lungkhor prevenciós és gyógyhatású minőségei képesek az energiarendszer két lényeges területének állapotváltoztatására: tisztítja az energiacsatornákat (vezetékek, meridiánok), kiegyensúlyozza az erőközpontok (tib. khorlo, szkrt. csakra) működését a harmonikus energiaáramlás eléréséhez.

A Lungkhor maga az energiaáramoltatás művészete.

Telefon: 
+36205011289
Beküldte: | 2013. okt. 27. vasárnap - 07:21

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre