Dr. Szűcs J. Eszter | Önmegvalósítás.hu

Dr. Szűcs J. Eszter

Az anyagi világban minden rezgés természetű

A hangmasszázs több, mint 5000 éves védikus tudáson alapuló módszer. Egy holisztikus terápia, mely alapot teremt a fizikai és finom fizikai test öngyógyító folyamatainak beindulására valamint hozzásegít a belső béke kialakításához és fenntartásához.

A Peter Hess Institute által ellenőrzött és bemért hangtálak szakszerűen megszólaltatva olyan rezgést keltenek, amivel helyreállítható a test-lélek és szellem őseredeti harmóniája. Ez a különlegesen finom rezonancia megtisztítja és feltölti az aurát, harmonizálja a csakrákat és a meridiánokat. A hangtálak hosszantartó, felhangokban gazdag zengése nyugodt, meditatív atmoszférát kölcsönöz, így lehetőséget biztosít az örök jelen megtapasztalására.

A TERÁPIA MENETE:

A hangmasszázs során a test különféle pontjaira hangtálakat helyezünk, amik filcütővel megszólaltatva rezgést indukálnak, s a szervezet vízmolekulái révén e rezonancia eljut minden sejthez. Masaru Emoto kutatásai során tudományosan igazolta a víz információvevő és –hordozó szerepét szervezetünkben (megj.: fizikai testünk 75-80%-a víz). A hangtálak megszólaltatásakor keletkező rezgés hasonlóképpen terjed a testben, mint mikor egy tóba kavicsot dobunk s a hullámok koncentrikus köröket alkotva keresztülvonulnak az egész tavon. Így árad szét a test egészén belül is (mintegy 100 billió sejt) a hangtálak rezonanciája, oldva az energetikai bokkokat, s harmonizálva a testszervek, a finomfizikai test-, az elme- és a psziché működését.

HANGMASSZÁZS JÓTÉKONY HATÁSAI:

- Relaxáció és ellazulás
- A hangtálak csodálatos hangja eredeti ősbizalmat közvetít felénk, ezáltal rövid idő alatt kialakul a mély ellazultság állapota, az alfa állapot.
- Számos tudományos vizsgálat alátámasztja, hogy az alfa agyhullám befelé irányuló mentális működéssel, nyugalommal és ellazultsággal kapcsolódik össze. Ez az alfa agyhullám aktivitás egyúttal az inspirációval, a kreativitással, gyorsabb gyógyulással hatékonyabb tanulással és erősebb koncentráltsággal is összefügg.
- A hangterápia segíti az elengedést. Abba az eredeti rendbe hoz bennünket vissza, amelyből az életünk során felhalmozott mélyreható negatív megélések kizökkentettek - vagyis helyreállítja eredeti harmóniánkat.
- A megoldatlan életproblémák, negatív élmények, a stressz és gondterheltség testünkben blokkokat alakít ki, fájdalmat okozva az izületekben és az izmokban. A tálak kibocsájtott rezgései képesek ezeket oldani.
- A folyamatos kezelések hatására az izületek, izmok és végül az egész test blokk- és gátlásmentessé válik.
- Kifejezetten hatásos emocionális feszültség-, szorongás és stressz oldására.
- Fejleszti a koncentrációs készséget.
- Serkenti a test energia mezejében keletkezett zavarok helyreállítását és támogatja az immunrendszert.

A hangmasszázzsal nem betegséget kezelünk, hanem az egészséget erősítjük.

Telefon: 
+36307575500
Beküldte: | 2011. febr. 14. hétfő - 18:47

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre