Dr. Fülöp László | Önmegvalósítás.hu

Dr. Fülöp László

„Küldetésem, hogy a hozzám forduló pácienseket maximális odafigyeléssel és teljes tudásommal szolgáljam. Számomra az a legnagyobb elismerés, ha a rendelőmből megelégedett, gyógyult emberek távoznak. Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan hivatást választottam, amivel sok-sok ember életét tehetem boldogabbá azáltal, hogy a beteggel együttműködve visszaállítjuk a testi és lelki egyensúlyt."

Dr. Fülöp László
Pszichológus,Belgyógyász, Neurológus szakorvos és Tanúsított Quantum Biofeedback Terapeuta vagyok.

Gyógyító munkámat segíti a SCIO egy csúcstechnológiájú Quantum Biofeedback készülék, ami megcélozza azokat a stresszfaktorokat, melyek a modern életmóddal és környezettel járnak együtt.Stresszfaktorok mindazok a tényezők, melyekkel együtt születtünk, vagy életünk során befolyásoltak minket, ill. a káros környezeti ártalmak hatására kerültek a testünkbe.Képes feltárni azokat a specifikus stresszfaktorokat, melyek mélyben megbújva a test öngyógyító képességét gátolják. Ezzel a módszerrel energetikailag korrigálhatjuk és csökkenthetjük ezeket a stresszeket.A SCIO Quantum Biofeedback Wellness rendszer lehetőséget ad az embereknek, hogy nyomon kövessék testük működését, és egyensúlyba hozzák annak harmóniáját, mielőtt komoly orvosi beavatkozásra lenne szükség. A SCIO Quantum Biofeedback Wellness rendszer, komoly szerepet játszik a jövőben az egészségmegőrzés terén, azáltal, hogy relaxációval csökkenti a stresszt és a fájdalmakat. A SCIO készülék a quantum fizika tudományára épülő Quantum Biofeedback módszerét alkalmazó teljesen megbízható rendszer.

!!!!!!
A Biorezonancia számítógépes vizsgálat és energetikai kezelés NEM helyettesítheti, nem “írhatja felül” és nem válthatja ki a szükséges medicinális diagnosztikát és annak módszereit, ill. a szükséges orvos-gyógyászati terápiát – kezelést!!
!!!!!

Tanulmányok:
ELTE Pszichológia Szak
Szemmelweis Orvostudományi Egyetem, belgyógyász szakvizsga,
neurológus szakvizsga
Dietetikus (táplálkozási tanácsadó)
Természetgyógyászati Akadémia Kecskemét
Testnevelési Főiskola Rehabilitációs mozgásterápia szak
Személyi edző

ELÉRHETŐSÉG :
Telefonszám:
06 (1) 239-97-60
Cím:
1138 Budapest, Párkány utca 28., 1/5.

FIGYELEM:
A parkolás nem ingyenes!

Telefon: 
+3612399760
Beküldte: | 2018. jan. 06. szombat - 04:26

Hozzászólások

0 hozzászólás