Bujáki Gabriella | Önmegvalósítás.hu

Bujáki Gabriella

Sok szeretettel várlak az alábbi óráimon!

Bujáki Gabriella

jógaoktató, dúla, perinatális szaktanácsadó (hallgató)
mobil: 0670 232 6624
web: www.shaktijoga.hu
e-mail: info@shaktijoga.hu

KUNDALÍNI JÓGA

- kapcsolat a belső forrással -

Az energia és a tudatosság jógája. Dinamikus ászanák, erőteljes pránajámák és meditációk segítségével közvetlenül az idegrendszerre és a belső elválasztású mirigyekre hat. Gyakorlatai tisztító, erőteljesen méreg-telenítő és egyben frissítő, energetizáló hatásúak.

Az alapozó tanfolyam bevezetést nyújt a Yogi Bhajan által tanított Kundalíni Jóga világába és szellemiségébe.

SHAKTI NŐI JÓGA

- a női test bölcsessége -

A jógaórák alatt a Kundalíni Jóga hagyományaiból merítkezünk, nagyobb hangsúlyt fektetve mind testi, mind lelki szinten a női, főleg a medence környéki területekre. Belső utazásra indulunk testünkben nőies, áramló, egymásba olvadó testhelyzetek, meditációk gyakorlásával. Testi tudatosságunk mélyebb megélésével, képessé válhatunk a női testben és lélekben rejtőző egység és harmónia megteremtésére.

KISMAMA JÓGA

- jöttödre várva -

Megnyílni, méhedbe és lelkedbe befogadni, táplálni, majd elengedni egy új lényt az egyik legnagyobb csoda, ám a legnehezebb feladat is egyben.

A jóga segít, hogy emlékezni tudj mindarra az ösztönös tudásra, melyet ősidők óta hordozol. Önmagadba vetett hited és bizalmad erősítésével, képessé tesz, hogy szülésednél tudatosan lehess jelen egész testeddel-szíveddel-lelkeddel.

BABA-MAMA JÓGA

- anya és gyermeke a legtermészetesebb duett-

A babák igényeihez igazított közös jógázás örömteli játékot, nyújtást, feszítést és lazítást jelent az anya biztonságot nyújtó karjai között. S míg a babának az egész foglalkozás játék és élvezet, a mamának egy jó alkalom a kikapcsolódásra.

Kisbabás jóga:

6 hetestől 9 hónapos korig

Nagybabás jóga:

9 hónapostól másfél éves korig

Telefon: 
+36702326624
Beküldte: | 2010. ápr. 17. szombat - 09:06

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre