Bobák Szilvia | Önmegvalósítás.hu

Bobák Szilvia

Az elmúlt 24 évben pénzügyi, gazdasági, marketing-programszervezési területen dolgoztam. Közép- és felső vezetőként a munkámban kiemelt szerepe volt az emberekkel való kapcsolatoknak és a kommunikációnak, amelyek által sokat tanultam az emberi működésről.

Már kisgyermekként érdeklődtem a pszichológia iránt. Sokszor, szívesen nézegettem Szüleim nagy pszichológia könyvét. Szintén kisgyermekkoromtól egészen középiskolás koromig gyakran foglalkoztatott az a gondolat, hogy "Ki vagyok én? Ki az, aki lát, hall, érzékel? Ki az, aki szeret vagy nem szeret, és ki az, akit szeretnek vagy nem szeretnek? És egyáltalán: ki az, aki ezeket a kérdéseket felteszi?". Mindig megijedtem ezektől a gondolatoktól, valamint az ezen kérdések feltevésekor érzett ürességtől, amit gyerekként nem értettem.

Az emberi psziché iránti érdeklődésemből fakadóan kezdtem el 2006-ban integrál pszichológiát és klasszikus coachingot tanulni, valamint módszertanokban képződni, mint a KIP (Katatim Imaginatív Pszichoterápia), az NLP, a tranzakcióanalízis (TA) és alternatív módszerként a pránanadi.
Jelenleg Integrál Coachingot tanulok, amely a coaching és az integrál szemlélet találkozása egy olyan mélységű képzésben, amely tovább árnyalja a professzionális coaching munkámat.

Tanácsadóként és coach-ként 2009 óta kísérek embereket az útjukon egyéni és csoportos folyamatokban egyaránt, és 2000 óta járom a saját önismereti utamat, mert abban hiszek, hogy a fejlődésünk egy soha véget nem érő folyamat. Életstílussá vált számomra az integrál szemlélet, a fejlődés és a tanulás.

Nagy utat tettem meg a pénz világától a lélek világáig, és minden lépésemnek helye volt az úton: így válhattam azzá, aki jelenleg vagyok, és ezzel a tapasztalattal kísérem azokat, akik szeretnék bejárni a saját útjukat.

Küldetésemnek tartom, hogy segítsem az embereknek elérni a jóllét állapotát, bármit is jelentsen ez számukra. Ezt tiszta, elvárás nélküli, támogató figyelmi tér létrehozásával teszem, amelyben megtörténhet, és meg is történik a változás.

Szeretettel várom az életük jobbításáért tenni akaró embereket, akik szeretnének továbblépni szakmai, magánéleti vagy önmagukkal kapcsolatos elakadásaikból.

Személyes honlapok: www.bobax.hu

Telefon: 
+36302410372
Beküldte: | 2012. júl. 05. csütörtök - 18:35

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre