Banga Adrienne | Önmegvalósítás.hu

Banga Adrienne

Több mint tíz éve foglalkozom munkavállalók kiválasztásával, fejlesztésével és irányításával. Pályámat egy amerikai nagyvállalat marketing munkatársaként indítottam, később a pénzügyi informatika területén dolgoztam PR managerként, majd öt évig voltam egy országos internet szolgáltató ügyfélkapcsolati és minőségirányítási igazgatója. Az utóbbi nyolc évben egy főleg banki és távközlési területre koncentráló munkaerő-kölcsönző cégnél töltök be HR vezetői és coach pozíciót. Álláskeresési tréningeket, assessment centereket tartok, sales és vezetői coachinggal foglalkozom. HR vezetőként elsődlegesnek tartom a legmegfelelőbb emberek megtalálását, coachként pedig az ezekben az emberekben rejlő lehetőségek kiaknázását.

A munkám nem csupán a szakterületem, de a hobbim is. Szabadidőmben egy online magazint igazgatok, újságíró gyakornokokat tanítok és fejlesztek, illetve coachként segítem a hozzám fordulókat.

Az életvezetési területen középutas filozófiát vallok: a racionális módszerek és a spirituális elméletek harmóniáját igyekszem megvalósítani. Bármelyik elméletet is vesszük alapul, mind ugyanazt adja, ám fontos az ügyfél tudáskészletéhez, személyiségéhez, hitvilágához és motivációjához igazítani. Egyéni problémákra sablonmentes, egyéni megoldásokat keresek.

A business területeken a hagyományos coaching módszertant használom, miközben itt is vizsgálom az életvezetés minőségét. Tapasztalatom alapján a vezetői elakadások hátterében a legtöbb esetben önismereti, életvezetési problémák állnak.

Kiemelt szakterületemnek tartom a vezetőfejlesztést, az emberi kapcsolatok kommunikációs útvesztőit, a pozitív gondolkodás megvalósítását, a tudatos és ezáltal boldogabb, harmonikusabb, motiváltabb életvitel megvalósítását.

Mert mindegy, hogy ember, férfi, nő, vezető, alkalmazott, szülő, barát, partner szerepében vagy is éppen, a legfontosabb, hogy jól érezd magad ebben a szerepben, harmóniában legyél önmagaddal, tudatos, motivált és aktív légy a jelenben, s ezáltal teljes, boldog életet élj. Ismerd meg a lehetőségeidet és a korlátaidat, majd aknázd ki. Mindkettőt!

Telefon: 
+36709463480
Beküldte: | 2014. jún. 13. péntek - 23:18

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre