Babu | Önmegvalósítás.hu

Babu

SP_A2946mm.jpg

A Vízöntő jegyében láttam meg a napvilágot.
Már gyermekkoromban is érdekelt minden eredete, oka, értelme, az emberi lélek rejtelmei. Folyamatosan olvasgattam, tanultam.
A sorselemzés eleinte jóslás volt csupán, míg elvégeztem a Metafizikai Akadémiát, Budapesten. Részt vettem több tréningen, és jelenleg is folyamatosan képzem magam.
Néhány éve vagyok a Turmalin Ház sorselemzője, emellett az Aqua Rádió rendszeres vendége voltam a Szeánsz című műsorban.
Jelenleg sorselemző tanácsadó, metafizikai pszichoterapeutaként egyedi beszélgetések, tanfolyamok, tréningek és klubfoglalkozás keretében, esetenként pedig internetes elérhetőséggel segítem embertársaim lelki és mentális folyamatait.
Véleményem szerint a változás adja az élet dinamizmusát. Szeretettel várom azokat, akik szeretnék megtalálni a világ napos oldalát, az életük számukra negatív történéseinek, változásainak, félelmeinek okát, értelmét, s megtanulni azok több oldalról való szemléletét, összefüggéseiket. Napjainkban sok olyan helyzet áll elő, amikor fontos, hogy nyugodtak tudjunk maradni, hogy átlássuk a lényeget, a részleteket mind a magunk, mind mások oldaláról, s hogy tudjuk, hogyan működik körülöttünk a világ, hisz problémáinkra a megértés szüli a megoldást.

Telefon: 
+36209911168
Telefon: 
+36706142030
Beküldte: | 2009. márc. 17. kedd - 03:15

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre