B.Molnár Judit | Önmegvalósítás.hu

B.Molnár Judit

Segítő beszélgetések- a lélek egészségéért

A test kultuszát éljük. Az egészség fogalma alatt a test problémamentes működésére gondolunk. Fizikai állapotunkról viszonylag objektív képet tudunk alkotni. Mentális lényegünk feltérképezése már nehezebb. Lelki közérzetünkről olykor még magunknak sem tudunk reális képet festeni. Néha csak a hangulatunk nem kielégítő, máskor az elénk gördülő akadályok már legyőzhetetlennek tűnnek. A fennálló helyzetet ugyan nem tudjuk elfogadni, de korábbi problémamegoldó módszereink csődöt mondanak.
Nehézségek elé állít a kamaszkor, a pályaválasztás, párválasztás, házasság, gyermek születése, vagy épp a gyermektelenség. Gondot okozhat a munkahelyváltás, a nyugdíjazás vagy egy szeretett személy elvesztése.
Ha ekkor szakemberhez tudunk fordulni, aki a fennálló helyzetre objektíven tekint, érzéseink tudatosulnak, környezetünket és önmagunkat árnyaltabban látjuk. Így rátalálunk a megoldásra. Minél hamarabb következik ez be, annál kisebb esélyt adunk a testi-lelki harmónia megbomlására.
A mentálhigiénés segítő beszélgetés, a grafológiai tanácsadás módszereivel Ön is megtalálja a változásokhoz vezető utat és életében a harmóniát – az egész-séget.

Telefon: 
+3630622
Beküldte: | 2009. aug. 28. péntek - 23:35

Hozzászólások

0 hozzászólás