Asztrodimenziók Gulyás Ágnes | Önmegvalósítás.hu

Asztrodimenziók Gulyás Ágnes

Resized 2008 08 099.jpg

Gulyás Ágnes vagyok, diplomás asztrológus, az asztrológia elkötelezett híve. Nagyon szeretem a munkámat, szívvel-lélekkel és őszinte meggyőződéssel teszem a dolgom. Az asztrológia segítségével nem a jövőt kutatom, hanem a jelent. Bemutatkozásképpen pár mondatban elmesélem, hogy számomra mit jelent az asztrológia tudománya és mi az az irányvonal, amely mentén haladok.

Nem szoktam jósolni, ha jóslatot vársz tőlem, nem én vagyok a Te embered. Tanulmányaim és tapasztalataim azt mutatják, hogy bár nagyon-nagyon hasznos lehet egy-egy asztrológiai előrejelzés, de csak akkor tud a segítségedre lenni, ha

-ismered és elfogadod önmagad vagy erre törekszel
-képes vagy elfogadni és el akarod fogadni azt, akivel/amivel problémád van
-ha saját magad ismeretében képes vagy változni és változtatni
-ha hajlandó vagy tenni valamit a célodért

Az általam vizsgált horoszkópok között néha találtam olyat, amely hatalmas anyagi nyereményeket, nagy-nagy szerencsét ígér. Előfordul, hogy valakinek születése pillanatában a „szerencsebolygója” nagyon kedvező pozícióban áll, nagyon kedvező fényszögekkel. Lehet, hogy talán a Tiéd is, de ahhoz, hogy kiaknázhasd az ebben rejlő lehetőségeket, sok mindent tudnod kell saját magadról. Lehet, hogy nagyon kedvezőtlen bolygóállásokkal születtél és „megedzett” az élet, és éppen ezért büszke vagy magadra, és nagyon jól vagy képes vagy megélni a saját boldogságodat. Mindenesetre nem árt ha tudod, mit vetítettek előre Neked a csillagok a születésed pillanatában.

Az asztrológia többezer éves tudomány, amelyet több ősi kultúra használt. A "hivatalos tudomány" általában tagadja, de legalábbis nem vesz róla tudomást, - mégis a mai napig él és fejlődik. A hatalmas tudásanyag ez, amely évezredek óta nyújt segítséget azoknak akik hozzá fordulnak. Természetesen nagyon misztikus, mert felfoghatatlan és érthetetlen, hogy szerepelhet az egész életünk, nyitott könyvként, egy előre felrajzolt kördiagramban. A titok persze nagyjából csak annyi, hogy ha nem lépünk a spirituális fejlődés útjára, akkor nagyjából minden helyzetben ugyanazt vagyunk csak képesek tenni, mindig hasonló dolgok történnek velünk, ugyanazokba a csapdákba sétálunk bele egész életünkben, pontosan annak a hatásnak megfelelően, amely a születésünk pillanatában ért bennünket és amely abban az egyetlen pillanatban eldöntötte, hogy milyen örömök és milyen küzdelmek, milyen sikerek és milyen megpróbáltatások várnak ránk életünkben. Ha képesek vagyunk változni, akkor is végigjátszuk az előre megirt forgatókönyvet fizikai, lelki majd szellemi síkokon, de a minőségek skáláját egy idő után képesek lehetünk a saját választásunk szerint megélni.

Az asztrológia nem kristálygömb, nem csodaszer, önmagában nem oldja meg a problémákat. Egy logikán és az égitestek valós mozgásának megfigyelésén alapuló tökéletes rendszer, amely – az én meglátásaim szerint – azért áll mindnyájunk rendelkezésére, hogy egyfajta „segítő kéz” szerepét töltse be az életünkben. Ez a kéz ha kell taszít egyet rajtunk, ha kell pedig erőteljesen meglök. Néha megkapaszkodhatunk benne és megpihenhetünk, hogy átgondoljuk a dolgainkat. Ha kell, a kéz megsimogat, vagy megveregeti a vállunkat és ha kell az orrunkra koppint, esetleg fejbecsap minket. Nagyon sokszor egyszerűen csak megmutatja az irányt, ha eltévednénk.

Azt szeretném, ha sok ember megismerné, megszeretné és saját magáévá tenné az asztrológia által kínált lehetőségeket.

Az én feladatom, hogy közvetítsem és megfejtsem Neked a csillagok üzeneteit és ebben örömmel állok rendelkezésedre!

Telefon: 
+36203448300
Beküldte: | 2009. okt. 10. szombat - 13:47

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre