Arató Mónika | Önmegvalósítás.hu

Arató Mónika

Huszas éveim elejéig fogalmam sem volt arról, hogy mi keresek ezen a Földön, és miért jöttem ide. Érzékeltem a világot, és önmagamat is, de hiányzott az összhang kettőnk között. A lányom születésével azonban valami megmozdult bennem. Visszatekintve talán az történt, hogy az ő lelkével való kapcsolódás felébresztett, hogy meghalljam, amit az én lelkem diktál.

Elindult egy évekig tartó folyamat, amely során egyre közelebb kerültem önmagamhoz. Először karriert építettem. Közel tíz évig dolgoztam értékesítési vezetőként különböző nemzetközi vállalatoknál. Közben nagyon hiányzott valami, de akkor még nem tudtam megfogalmazni, hogy mi az. Majd váltottam, és emberekkel kezdtem foglalkozni, vezetői coaching, szervezetfejlesztési folyamatok és vállalati tréningek keretében.

Ezalatt folyamatosan tanultam. Írni, tanítani és gyógyítani kezdtem, és úgy érzem, megérkeztem azokhoz a tevékenységekhez, amelyekben a legnagyobb örömemet lelem.

Az a hivatásom, hogy segítsek elérni a céljukat mindazoknak, akik egészséges, boldog és teljes életre vágynak. Négyszemközti üléseket és programokat tartok (tanfolyamok, vállalati tréningek, workshopok, meditációs estek, elvonulások), melynek célja a teljesség megértése és átélése, és a mindennapokban annak megteremtése.

Megosztom Veled, amit keresésem közben találtam, és értékesnek tartok.

Szeretettel üdvözöllek a Teljesség felé vezető úton!

Arató Mónika

www.teljessegviraga.hu
www.holicoach.hu

Telefon: 
+36202506187
Beküldte: | 2011. máj.. 10. kedd - 13:50

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre