döntés | Önmegvalósítás.hu

döntés

Sokan küszködnek azzal, hogy nehezen, vagy egyáltalán nem tudnak dönteni. 
De vannak olyanok is, akik általában tudnak dönteni, mégis akad egy-két olyan élethelyzetük, amelyben valamiért döntésképtelenné válnak. Mi lehet ennek az oka?

A megoldáshoz rá kell látnod, hogy hol akadhat el egy döntési folyamat!

Mit tegyek? Melyik utat válasszam? Melyik lesz a megfelelő döntés? - bizonyára benned is számtalanszor felmerült már ez a kérdés, mint ahogyan a napokban, az egyik ismerősöm is ezt kérdezte tőlem.
Neki éppen a párkapcsolatában volt elakadása, de bármely más élet problémánál is adódhat úgy, hogy nem tudod, mit tegyél, merre induljál?

Született bennem egy döntés. Egy döntés, amely eddig csak vágyként létezett. Meglepett, mert eddig fel se tűnt, hogy csak vágyként él bennem és még nem döntöttem el, pedig óriási különbség van közöttük - a megvalósulást illetően!

Ha valamire vágyunk, azzal ugyan kifejezzük, hogy érdekel az a dolog, hogy nagyon el akarjuk azt érni, de egyúttal azt is kifejezzük, hogy az nem az enyém, nem birtokolom, és még nem szereztem meg.

A tudatos úton-járás mindkét módszerét bemutatom ebben a Sirály csomagban. Mind a két módszert érdemes elsajátítani, tudatosítani, így az adott élethelyzetben el tudod dönteni, hogy éppen melyiket alkalmazzad.

1. A céltudatos, irányított életvitelben gyakorlod és fejleszted:

Tartalom átvétel