rajzelemzés | Önmegvalósítás.hu

rajzelemzés

2007-ben szereztem meg kommunikációs és művelődésszervezői diplomáimat, valamint a kvantitatív és kvalitatív kutatási technikákat is elsajátítottam, kutatásokat végeztem, interjúkat készítettem.

2009-2011 között OKJ-s grafológusi képesítést szereztem. Másodállásban rögtön el is kezdtem vállalkozni, cégek részére vizsgáltam az álláspályázók készségeit, valamint a dolgozók munkahelyi kompetenciáit. E mellett személyes elemzéseket is készítettem.

2016. máj.. 14. 09:50
Kezdődik: 2016. máj.. 14. szombat 09:50
, workshop, H. Kovács Gabriella

Kineziológusok, Coachok, Életvetetési tanácsadók figyelem!

Olyan képzést hoztunk létre számotokra, ami a gyakorlati tudásotokat, hatékonyságotokat kívágroup-therapy1nja bővíteni tesztek, pszichoterápiában/pszichodrámában is alkalmazott gyakorlatok, és egyéb technikák segítségével. A Workshop célja, hogy olyan kiegészítő tudást, gyakorlati megoldásokat adjon a kezetekbe, melyek révén hatékonyabban tudtok a hozzátok forduló klienseiteknek segítséget nyújtani.

Ízelítő a tematikából:

pszichológiai rajzelemzés
tesztek kérdőívek használat

2013. febr. 16. 09:00
2013. febr. 17. 18:00
Kezdődik: 2013. febr. 16. szombat 09:00
Budapest, tanfolyam, Kalmár János

Minden ember életében sokszor kerülhet mélypontra, amit elkerülhetett volna, ha ismerné, a tudatalatti és az emberi test üzenetét. Rajzainkban is benne van ez a folyamat és annak elemzésével feltárható, hogy hol hibáztunk és milyen módon előzhetjük meg, vagy változtathatjuk meg a bennünk rejlő és lejátszódó negatív folyamatokat.

Segítség ez a lehetőség, hogy teljesebb életet éljünk és a fölösleges konfliktusokat elkerülhessük, de adott esetben éppen arra világíthatunk rá, hogy hogyan álljunk ki érdekeinkért.

Helyszín:

Aniola Központ
VI. Budapest Csengery u. 45. II.em (33-as csengő)
Budapest
Tartalom átvétel