házasság | Önmegvalósítás.hu

házasság

2013. márc. 07. 17:00

Megismerhetik egymás erősségeit, ledönthetik azokat a mítoszokat, melyek tönkretehetik a legjobban induló párkapcsolatot is. A buktatókövek lépcsőfokokká változhatnak.... ha akarják, és nem csak szeretnék!
Időpont-egyeztetés szükséges!

2012. nov. 13. 18:30
2012. nov. 13. 20:00

A férfi-nő kapcsolatok új modellje arról szól, hogy a tartós párkapcsolat valójában a felnőtté válás terepe, ahol a partnerek kölcsönösen segítik egymás gyerekkori sérüléseinek, és ebből fakadó hibás reakcióinak felismerését és újraírását. A folyamat sikerének kulcsa azonban furcsa módon mindig az egyénnél van, hiába van szó párkapcsolatról. A befelé figyelés, a saját érzéseinkkel való rendszeres találkozás, érzelmi igényeink kifejezése, határaink meghúzása a legfontosabb teendőink ezen a téren. Mégis, hogyan kezdjünk hozzá?

2012. okt. 09. 18:00
2012. okt. 09. 20:00

A válások nagyjából 60%-os aránya és lépten-nyomon tapasztalható megoldatlan párkapcsolati konfliktusok rávilágítanak, hogy az akár még egy generációval korábban elfogadott házasság-modell mára végérvényesen idejét múlttá vált. Szerencsére kezd formát ölteni egy új minta, amelyről egyre többet hallhatunk, olvashatunk. Az új modell pedig arról szól, hogy párkapcsolatunk folyamatosan megújuló, élő és intenzív élettér lehet mindkét fél számára, amelyben a szeretet és elfogadás talaján a lényünk legteljesebb kibontakozását élhetjük át.

Tartalom átvétel