Vezetett Csoportos Meditácíó-Karmaoldással és blokkoldással-NŐI ENERGIÁK NŐI ENERGIÁK FELÉBRESZTÉSE CSAKRAHANGOLÁS-BLOKKOK OLDÁSÁVAL | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Vezetett Csoportos Meditácíó-Karmaoldással és blokkoldással-NŐI ENERGIÁK NŐI ENERGIÁK FELÉBRESZTÉSE CSAKRAHANGOLÁS-BLOKKOK OLDÁSÁVAL

2015. jan. 31. 10:00
2015. jan. 31. 14:00
Kezdődik: 2015. jan. 31. szombat 10:00
, tanácsadás, Tóth Mária Gabriella

NŐI ENERGIÁK NŐI ENERGIÁK FELÉBRESZTÉSE CSAKRAHANGOLÁS-BLOKKOK OLDÁSÁVALOlyan mérvű ellazulás, amely módosult tudatállapotot hoz létre. Nagymértékben hozzájárul a figyelem beszűküléséhez. A nyugalom, a kiegyensúlyozottság megteremtéséhez, és szünetet teremt az állandóan torlódó ingerek, gondolatok, érzelmek és indulatok áramlásában.
Hatékony technika az elme lecsendesítésére. A vezetett meditációval egyszerűen és biztonságosan lehet meditálni.
Menete: a meditációt vezető személy szóbeli képekkel irányítja a résztvevő gondolatait, hozzásegítve a belső béke és a nyugalom megtapasztalásához.
Általa képessé válunk a saját belső hangra való figyelésre, választ kaphatunk kérdéseinkre, útmutatást cselekvéseinkhez. Lehetővé válik, hogy megszabadítsuk magunkat a múltbeli stresszek akadályaitól és a képzelet erejét felhasználva nyissunk utat a haladás felé.
Rohanó világunkban eleinte nehéz elcsendesedni, kiüresedni, mert a tudat csapong, gondolatok cikáznak. Rendszeres gyakorlással ugyanakkor megtanulható a belső csend elérése.
A meditálás által nemcsak megtapasztaljuk ezt az állapotot, de hétköznapjainkban kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak, hatékonyabbak leszünk. Csökken a minket érő stressz hatása, és a szorongás, nő a teljesítő képességünk, több feladatot, jobb eredménnyel tudunk elvégezni, nő az energiaszintünk, javul egészségi állapotunk. Emellett erősödik az önbizalmunk és az intuíciónk, életünk kitisztul, boldogok és szeretettel teltek leszünk.

csoportokban (12-15 fő), egymást segítve, kellemesen ellazulva, feloldja a blokkokat gátakat

A meditációs csoportok rendszeresen indulnak a programokról bővebben, időpontot telefonon érdemes egyeztetni. Időtartama: Kb 2 óra.

A meditációs csoportoknak van néhány betartandó szabálya, amit minden csoporttagtól elvárunk:

1. A pontos csoportkezdés érdekében,érjetek oda ídőben
2. A csoportra előzetesen telefonon (+3630 215 5836), vagy emailon: (forditsdmegasorsod@gmail.com) kell bejelentkezni, a kis csoportos létszám megtartása miatt

3. A meditációs csoportok probléma megoldásról, önfejlesztésről, önmagunk megismeréséről is szólnak, ezért az itt hallott személyes problémákat, gondolatokat csak a csoporton belül tárgyaljuk meg.

4. A csoportos meditációk ülésrendje: kör beszélgetés, meditáció és levezető kör beszélgetés. Távozás csak ez után lehetséges.

Blokkoldás

Testi betegségeink hátterében, a legtöbb esetben megoldatlan érzelmi és szellemi problémák húzódnak meg. Ezeket az erős töltésű érzelmi blokkokat, tehát a betegség valódi okát semlegesítjük. Sajnos a tudat mélyén tárolt sérülésekkel és érzelmi lenyomatokkal általában nem is vagyunk tisztában. Mégis jelen vannak életünkben, és gátolnak minket céljaink elérésében.
Gyakran előfordul, hogy a problémáink okait a rég elfeledett múltban, korai gyermekkorban, születésünkkor, vagy egy előző életünkben találjuk meg.
Módosult tudatállapotban végzett módszer, mely a tudatalattiban elraktározott érzéseket, emlékeket szabadítja fel és oldja. Biztonságos, vagyis nem zavarja meg a tudatodat, nem jönnek fel olyan emlékek, amik túl koraiak lennének számodra. Ebben az állapotban főként alfa agyhullámok működnek, ami az álmodáshoz hasonló, könnyen megszakítható, így képes vagy kényesebb helyzeteket átélve a vezetésemmel „kívül maradni" és külső szemlélőként átélni a szituációt. Mivel a tudatalatti rétegeket célozza meg, ezért nagyon hatékony, mert gyorsan oldódik a blokk, ugyanakkor tudatosan is szemléled az eseményt, vonod le a következtetéseket.
Hatástalanítja a negatív hozzáállást azáltal, hogy megkeresi a jelenlegi problémák okait, és elindítja a pozitív változásokat. Megtanít bennünket arra, hogy azokat a feltételeket, amelyek meghatározzák jelenlegi életünket, mi magunk foglaljuk bele az életünkbe.

Neked való a terápia, ha:

- állandóan feszült vagy stresszes vagy.
- gyakran fáradt vagy és nem tudod kipihenni magad.
- rosszul alszol vagy alvászavarokkal küzdesz.
- tartósan rossz a hangulatod vagy depressziósnak érzed magad.
- nem tudod az indulataidat megfelelően kezelni.
- céljaidat nem tudod megvalósítani.
- nincs elég önbizalmad
- asztmás vagy allergiás vagy.
- félelmeid vagy fóbiáid vannak.
- kényszeres gondolatokkal, szokásokkal küzdesz.
- kapcsolataidban problémák merültek fel, vagy nehezen tudsz kapcsolatot létesíteni másokkal.
- problémáid vannak a “női/ffi szerep” megélésével.
- súlyproblémáid vannak.
- vagy egyszerüen csak szeretnéd jobban megismerni önmagad.

Továbbá bármilyen olyan problémával, amiben pozitív változást szeretnél elérni.

Az ára 3500 ft

Előadó: Tóth Mária Gabriella


Kezdődik:
2015. jan. 31. szombat 10:00

Vége:
2015. jan. 31. szombat 14:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36302155836
Beküldte: | 2014. márc. 11. kedd - 18:15

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre