VAN tábor a Velencei-tónál | Önmegvalósítás.hu

VAN tábor a Velencei-tónál

2011. jún. 18. 14:00
2011. jún. 22. 14:00
Kezdődik: 2011. jún. 18. szombat 14:00
, tábor, Arató Mónika, Veres Kriszta

VAN tábor a Velencei- tónál

Arató Mónikával és Veres Krisztával

2011. június 18- 22-ig

Teremts meg mindent az életedben, amire vágysz! = Vedd észre, hogy már abban a pillanatban a tiéd, hogy a vágy megjelent.

„Mert ugye van az a világ, ami van, van az a világ, ami nincs, és a kettő között létezik egy harmadik: a lehetőség szerint létező. Egy világ, amelyik lehet.” – Pintér Béla

Bármi, ami eszünkbe jut, az máris van. Pintér Béla szavai viszont mégis igazak. Miért? Mert a bal-agyféltekés világ embere csak azt fogadja el van-nak, amit máris érinteni, szagolni, hallani, látni tud, azt nevezzük van-nak, ami máris fizikai formába sűrűsödött. Ha elveszünk ebben a hitrendszerben, akkor könnyen beleragadunk a nincs-be. Mert a formába sűrűsödés előtti állapotot nincs-nek érzékeljük, és ez feltámasztja bennünk az ellenállást és a nincs erőszakos, azonnali megváltoztatását.

Ha közben megnyílunk annak a világnak, ami a lehetőség szerint létező, ami éppen a pillanatból íródik, akkor az, amire vágyunk gyorsabban tud nincs-ből van-ná változni, azaz finomenergiából fizikaiként érzékelhetővé sűrűsödni.

„Évek óta tapasztalom, hogy amikor útra indul belőlem egy program, akkor az számomra az adott témába való beavatássá változik. Így van ez a VAN TÁBORRAL is. Móniban született meg az ötlet, és én vele párhuzamosan szintén a MINDEN VAN tapasztalást gyakorlom, így Móni hívását követve összetalálkoztunk ebben az ötletben. Elkezdtük figyelni ezt a VAN-t, és hozzá kapcsolódott az idő, ami a Nyári Napfordulóé. Majd figyelni kezdtük a helyet, Mónit Szardínia hívja évek óta, ezért azt gondoltuk, legyen Szardínia.

És közben megkezdődött a beavatásunk, a VAN felfedte első tanítását.

Szardínia azt jelzi, hogy még a sűrűsödés állapotában van, és mi figyelni kezdtük mi íródik a pillanatból. A pillanatból Magyarország, vízpart és természet érződött, a pillanatra figyelve beugrott egy név: Sukoró, a Velencei-tónál. Tavaly nyáron jártam ott, összesen egy napra, de elvarázsolt, a békéjével és szépségével ez a Velencei-tó partján elterülő kis falu. Varázslat lengi körül, pontosan még nem tudom megfogni, megfogalmazni, csak érzem, hogy hív és hívnak a sukorói ingókövek. Tavaly nyáron nem jutottam el hozzájuk, de hívnak, és azt érzem, a varázslat árasztásában nagy részük van.”- Veres Kriszta

Gyere, tarts velünk a VAN táborba Sukoróra június 18-tól 22-ig,

hogy együtt felfedhessük azt, amit a még rejtőző a VAN-ról nekünk átadni akar. Tarts velünk ezen a beavató ösvényen, ami oda visz, hogy mindig minden VAN, és neked csak választani kell belőle, hogy mit szeretnél megtapasztalni!

Az életedben rengeteg minden akadályozhatja, hogy azt érzékeld valóságként, amit szeretnél. Nincs időd, nincs erőd, nincs pénzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég figyelmet és támogatást, nincs szerelem, nincs siker, nincs elégedettség.

Ha a felsorolt dogok közül bármelyiket is érzed, nagyon jó helyen vagy. Valahányszor észreveszel valamit, ami nincs, azaz felfigyelsz egy hiányra, azonnal megjelenik az is, amire vágysz!

Ha azt érzed, hogy valami nincs, akkor kaptál egy esélyt, hogy megváltoztasd az érzékelésedet, és ezzel megváltoztasd az életedet! Azaz megnyílj annak befogadására, amire vágysz. A pillanatban jelen van mindkettő, az is, amit hiányolsz és az is, amire vágysz. A kettő ugyanaz. Az, hogy hiányolod, vagy élvezed és éled, csak rajtad és az érzékelésed átalakításán múlik!

„Érzéseid megváltoztatása, a végzeted megváltoztatása” – Neville Goddard

Varázslatos környezetben, a Velencei- tónál, Sukorón tapasztalhatod meg azt az érzékelést, ami elvezet ahhoz, hogy az életedben is megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

• van szerelem
• van bőség
• van egészség
• van szépség
• van harmónia
• van egység
• van bizonyosság

Elvezetünk téged a mindent megadó válaszig. Addig a válaszig, amely megmutatja számodra a lehetőséget, hogy a Létben gyökerezzen mindaz, amit létrehozol, az elméd mesterséges válaszai helyett.

„Belső lényed már azonos a vágyaddal.” (Esther és Jerry Hicks)

Azaz csak annyit kell tenned, hogy azonosulsz Belső Lényeddel:

„Engeded magad csatlakozni Éned újonnan megteremtett, kiterjesztett változatához?… Minél jobban érzed magad, annál inkább elfogadod ezt a Kapcsolatot, minél rosszabbul érzed magad, annál kevésbé fogadod el, vagyis annál jobban ellenállsz neki.” (Esther és Jerry Hicks)

Velünk megtalálhatod az erőt, amely segít, hogy megerősítésként értékelj minden nehezítésnek tűnő helyzetet az utadon. Velünk megváltoztathatod az érzékelésedet, amely segítségével felfedezheted az előtted nyíló arany ösvényt. Velünk átléphetsz oda, hogy képes vagy a jóérzés mellett dönteni, és így azonosulni a VAN-nal.

Együtt megtapasztalhatjuk a körülöttünk lévő és bennünk élő lehetőségek végtelen tárházát, mindent, amire vágyunk, ami ott VAN, csak az érzékelésünket változtatjuk oly módon, hogy ez a VAN mindig velünk legyen.

Jelentkezés és részletek:

Május 13- ig történő befizetés esetén a részvételi díj 69 000 Ft/fő helyett kedvezményesen 59 000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza a szállást 4 éjszakára 2-3 ágyas apartmanokban (www.gemeskut.com), közel a Velencei- tóhoz, napi háromszori étkezést (reggeli az apartman házakban, ebéd és vacsora a Gémeskút étteremben) az elvonulás szertartásait, foglalkozásait, a kirándulásokat, és a nyári napforduló- szertartást.

Jelentkezésedet a részvételi díj 50%-ának befizetésével véglegesítheted a fent megadott árakon, és határidőkig.

Jelentkezéshez küldd el nekem a VAN szót, a nevedet és a címedet emailben, és elküldjük számodra a részleteket: szilvi@teljessegviraga.hu

Az elvonulás vezetői:

Veres Kriszta: Avalon Papnője vagyok, Glastonburyben, Kathy Jones hároméves Avalon Papnője Iskolájában emlékeztem vissza a bennem élő Papnő erejére és inkarnációk tanításaira. Hosszú utat jártam be, átalakító, mély transzformációkkal. Hiszek – és tudom, mert számtalanszor megtapasztaltam – abban, hogy sokkal többek vagyunk, mint ahogyan azt hétköznapi tudatállapotban érzékeljük. Sokkal többek vagyunk, mint a testünk és az, amit valóságnak hiszünk. Végtelen erő lakik bennünk és végtelen a Lényünk teljessége. Hiszek abban, hogy mindannyian ragyogásra és örömre születtünk, arra, hogy az Édenkertben éljünk. És tudom, hogy mindez élhető, az összes álmunk és vágyunk áthozható a fizikai valóságba! A vágyott élet itt van, máris a miénk.

www.vereskriszta.com

Arató Mónika: Tanítóként, gyógyítóként, és trénerként is az a hivatásom, hogy segítsem elérni a céljukat mindazoknak, akik teljes, boldog és sikeres életre vágynak. Különböző programokat tartok (négyszemközti ülések, workshopok, tanfolyamok, elvonulások, meditációs estek, stb.), melyek célja a Teljesség megértése és átélése, majd a hétköznapokban annak megteremtése. Hiszek benne és tapasztalom, hogy valóságunk megteremtése csak a saját érzékelésünkön múlik. Akkor vagyok a legboldogabb, amikor látom, hogy a hozzám fordulók élete a megtapasztalt élmények hatására szabadabbá és örömtelibbé válik.

www.teljessegviraga.hu

Várunk szeretettel!

Előadó: Arató Mónika Veres Kriszta


Kezdődik:
2011. jún. 18. szombat 14:00

Vége:
2011. jún. 22. szerda 14:00
Elérhetőség
Előadó: 
Arató Mónika
Telefon: 
+36305835295
Beküldte: | 2011. máj.. 10. kedd - 14:40

Hozzászólások

0 hozzászólás