Vágy beteljesítő tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Vágy beteljesítő tanfolyam

Vágyaink olykor élvezetessé teszik az életünket, máskor pedig szenvedést okoznak. Mutatják az utat, vagy éppen letérítenek róla. Mivel a legnagyobb örömöt és a legnagyobb bánatot is hordozhatják számunkra, ezért nagyon fontos, hogy tudjuk kezelni a vágyainkat, ismerjük és uraljuk az érzéseinket!

Vágyaink olykor nem is a sajátjaink, hanem valahonnan megörököljük őket gyerekkorban, vagy egy eltévedt pillanatunkban. Amikor éppen nem tudjuk, hogy mi is a valódi utunk, akkor olyan vágyakat is felvállalunk, amelyekhez semmi közünk sincsen! Nem csoda hát, hogy ezeket hiába kergetjük, sosem érjük el!

Ellenben a valóban bennünk levő szívbéli vágyaink megvalósítására jó esélyünk van. Ha felismerjük és felszínre tudjuk emelni, akkor szinte maguktól megvalósulnak.
Na jó, nem ilyen egyszerű, hiszen akkor minden vágyunkat könnyen beteljesíthetnénk. Azonban ismerve a vágy bevonzás, teremtés minden csínját-bínját, képes lehetsz te is teremteni, irányítani az életedet a vágyaid szerint.
Ennek módszerére szeretnélek megtanítani!

A Vágy beteljesítő tanfolyamon megtudhatod:

  • Hogyan érheted el a céljaidat? Miként teljesítsd be vágyaidat?
  • Valóban mi vagyunk a boldogulásunk akadályai?
  • Működnek a Secretes, bevonzó technikák?
  • Miként tudod konkretizálni és kitűzni céljaidat?
  • Melyek azok a hamis vágyak, amelyeket feleslegesen kergetsz?
  • Találd meg az igaz vágyakat és teljesítsd be őket könnyedén!
  • Tanuld meg a vágy beteljesítés, bevonzás, teremtés tudatos technikáját!

Ha szeretnéd beteljesíteni vágyaidat, megteremteni életedben a szerelmet, gazdagságot, sikert, akkor itt a helyed!

A 2 napos tanfolyam előadásokból, beszélgetésekből és sok-sok gyakorlásból áll, így a végére teljesen elsajátíthatod a vágyaid beteljesítésének - nem is annyira titkos - módszerét.

A jelentkezőkkel előre megosztom a témáról elhangzott előadásom felvételét, hogy a tréningre már az alap gondolatokkal felkészülve jöhessenek el.

Jelentkezés

A 2 napos program ára 15.000.- Ft

Ha érdekel egy ilyen program, akkor itt jelezd az érdeklődésedet, és megfelelő számú jelentkező esetén meghirdetem a konkrét időpontot és helyszínt, amiről emailben tájékoztatlak majd!

Várlak szeretettel!
Huszti Sanyi 

Helyszín:

Budapest
Beküldte: | 2015. máj.. 11. hétfő - 18:48

Hozzászólások

0 hozzászólás