Utazás Zágrábba Bracohoz | Önmegvalósítás.hu

Utazás Zágrábba Bracohoz

2011. szep. 14. 12:23
Kezdődik: 2011. szep. 14. szerda 12:23
, kirándulás, Érd: Deák Judit

November 22.-én lesz Braco születésnapja. Idén tervezzük, hogy Balatonfüredről is indítunk autóbuszt, hozzácsatlakozva, a budapesti és szegedi csoportokhoz.
Az út várható költsége 6500ft/ fő.

Amennyiben szeretnél ott lenni velünk, részvételi szándékodat legkésőbb 2011. okt. 31.-ig az alábbi elérhetőségen megteheted:

jucus.deak@ gmail.com

Braco-t, a leghíresebb horvát spirituális segítőt, jól ismerik a nyugati országokban is ahol több ezren vesznek részt egy-egy találkozón (Svájc, Németország, Ausztria, Szlovénia, Bosznia). Egyedülálló képessége abban áll, hogy a páciensekkel és az arra rászorulókkal való kommunikációja mindössze annyi, hogy nézi őket. Egy szó nem hangzik el és az emberek mégis a legcsodálatosabb dolgokat tapasztalják, úgymint különböző betegségekből való gyógyulást, érzelmek felszakadását, vagy nehéz élethelyzetek váratlan megoldását.
Braco soha nem ad interjút TV-ben, rádióban vagy újságoknak. Szótlan Látnoknak is hívják. Sok orvos és más, a gyógyítás terén dolgozó szakember igazolja, hogy Braco csodával határos gyógyulásokat mutatott be. Néhányan a tudósok közül, mint dr. Larry Dossey azt mondják, hogy ezen képességek csak akkor lennének érthetőek ha már ismernénk a „nem evilági valóság” fogalmát.

Braco 12 éves munkájának bizonyságát egy archívumban őrzik, ami több mint 10.000 ember és kutató tanúbizonyságai pontos adatokkal és esetleírásokkal. 76 videó kazetta és DVD mutatja be Braco munkáját és sikereit.

Találkozás Bracoval (ejtsd: Brácó) nem személyenként, hanem csoportosan történik és ingyenes.

http://www.spiritualis-tanitasok.hu/ajanlas.html

"Ne gondolj rám, ne töltsd az időt annak elemzésével ami nem elemezhető, ne alakíts ki elméleteket rólam...... Csak maradj nyitott és nézd, hogy mi történik...." Braco

http://trigonstudio.shp.hu/hpc/web.php?a=trigonstudio&o=Z5l_vokVFE

Előadó: Érd: Deák Judit


Kezdődik:
2011. szep. 14. szerda 12:23
Beküldte: | 2011. szep. 14. szerda - 12:30

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre