A tudatosság szintjei | Önmegvalósítás.hu

A tudatosság szintjei

2011. máj.. 16. 17:00
Kezdődik: 2011. máj.. 16. hétfő 17:00
Budapest, előadás, B. Kovács Zoltán - Hermess

Vajon mérhető, jellemezhető és összehasonlítható-e a tudatfejlődés a különböző kultúrákban? Mi hol tartunk? És Te, személy szerint, kíváncsi vagy rá, hogy hol tarthatsz? Kérlek, gondold kicsit végig a viselt dolgaidat, és az alábbi kérdéseket:

El tudod képzelni, hogy egy Zen mester tudatossági szintje lehet alacsonyabb, mint a tiéd? Vagy, hogy egy, az ezotériát komolytalannak tartó személy magasabb tudatossági szintű, mint az, aki minden nap ralaxál? Megint másképp, elképzelhetőnek tartod-e, hogy egy nagyon rossz életfeltételek között, törzsi szinten élő aboregén, vagy busman ember paranormális képességekkel bír és rendszeres, egészen magas rendű spirituális egységélményei vannak? Hogy van ez és miért? Egyáltalán, mi a lélek, mi a szellem, és hol találjuk, hogyan érhetjük el ezen szinteket? És akiknek 2012-ig ez nem sikerül, azok mind elvesznek?

Vigyünk némi világosságot a nagy new-ages kavalkádba, amelyben mindez szétválaszthatatlanul összemosódik… Nézzük át a tudatfejlődés lépcsőfokait az integrálpszichológia szemszögéből - a magzati kortól a személyiségfejlődés krízisein, önmegvalósításon és önmeghaladáson át egészen a spirituális megvilágosodásig, és a nonduális tudat eléréséig! Ez ma az emberiség legátfogóbb és legigazabb, a különböző kultúrák tapasztalatait, vallásokat és tudományt, pszichológiát és spirituális hagyományokat egyesítő rendszere.

Tisztelettel és szeretettel hívlak erre a kivételes alkalomra, hogy a közreműködéseddel tisztázzuk a fenti kérdéseket! És hogy a végén legyen egy igazán mély, közös meditációs élményünk!

Előadó: B. Kovács Zoltán - Hermess

Helyszín:
Budapest, Józesf krt. 26.
Édesvíz Könyvesbolt
Térkép

Kezdődik:
2011. máj.. 16. hétfő 17:00

Helyszín:

Józesf krt. 26. Édesvíz Könyvesbolt
Budapest
Elérhetőség
Előadó: 
Hermess
Telefon: 
+36209735692
Beküldte: | 2011. máj.. 14. szombat - 09:13

Hozzászólások

0 hozzászólás