A tudatmező érzékelése - A hatodik érzék | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

A tudatmező érzékelése - A hatodik érzék

2008. nov. 17. 16:00
2008. nov. 17. 19:00
Kezdődik: 2008. nov. 17. hétfő 16:00
, előadás, Bognár Tas

A hatodik érzék ugyanolyan velünk született érzékszervünk, mint a többi. Nem természetfeletti, nem érzékszerveken túli "extraszenzor". Mindenki használja minden nap, (mintahogy mindenki képes megérezni, mikor barátja telefonál, vagy párja megcsalja), de általában, visszaigazolás hiányában intuíciónkat csupán fantáziálásnak könyveljük el - néha jogosan, néha nem. A tudatmező érzékelésének bármilyen formája (távolbalátás, prekogníció, chanelling, médiumitás stb) még a legezoterikusabb emberek számára is természetfeletti és speciális, pedig tudományos kutatások már szerencsére megfelelő mennyiségű bizonyítékot gyűjtöttek élőlények közötti transzperszonális kapcsolatokra (Rhine, Krippner, Moody, Targ, Puthoff stb).
Informatikus rendszergazdaként dolgoztam évtizedekig, de a tudati technikák érdekeltek mindig is, majd öt éves ázsiai kintlétem után itthon mint "látó", auraelemzéssel foglalkozom. Emellett tanítom az auralátást (amire mindenki képes!), és egyéni tanfolyamokon a tisztánlátás, távolbalátás, chanelling stb rejtelmeibe vezettem be azt a kb 250 embert, akik az utóbbi években sikeresen elvégezték a tudatmező érzékeléséről szóló, "Tisztánlátás a gyakorlatban" c. meglehetősen gyakorlati tanfolyamot. Mivel a tanfolyamon ugyanúgy sikeres volt a pszichológia professzora, mint a pilóta és a rendőrnyomozó, ezért biztosan állíthatom, hogy a tisztánlátásra mindenki képes!

Ikrek érzékelik testvéreik fájdalmát (tudatvesztéskor gyakran együtt vesztik el eszméletüket), anya és gyermeke közti tudati kapcsolatok mindenki számára ismertek, és tudjuk, hogy közeli háziállataink rendkívüli pontossággal (89%) érzékelik mikor érkezünk haza (nem csak 5 érzékszeri úton!).

A kollektív és az egyéni tudat kapcsolata egy hullámtermészetű szubatomi frekvencia skála. Ez ugyanolyan hullámokon keresztül információkat közvetíteni képes tartomány, mint bármelyik másik információs technológia. Ennek személyes, egyéni rétegét -a tudat szempontjából- aurának szoktuk nevezni. Testközeli rétege aktuális gondolatainkat tartalmazza (hétköznapi tudat), távolabbi része mélyebb "háttérprogramokat futtat" (tudatalatti/személyiség), és a klasszikus auratojáson túli optikailag láthatatlan mezője már a kollektív tudatba mosódik (akasha?). Tehát agyunkban realizálódó szubatomi tudatunkat átszövi a kollektív tudat ugyanúgy, mint tudatalattink. Következésképpen a kollektív tudaton keresztüli távolbalátás, érzékelés, telepátia, stb csak úgy érzékelhető, ha tudatunktól függetlenítjük "magunkat". Ezt hívjuk módosult tudatállapotnak. Ilyen az álom, a hipnózis, és még számtalan úton elért alacsony frekvenciája agyhullámainknak. Tehát aktuális gondolatainktól függetlenítve antennánkat, belesüppedünk a kollektív tudat végtelen frekvenciaarzenáljába, és innentől kezdődik a...tudatmező érzékelésének techinája.

Előadó: Bognár Tas


Kezdődik:
2008. nov. 17. hétfő 16:00

Vége:
2008. nov. 17. hétfő 19:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2008. nov. 04. kedd - 20:14

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre