Transzformáció-Társasjáték | Önmegvalósítás.hu

Transzformáció-Társasjáték

2010. nov. 20. 10:00
2010. nov. 20. 16:00
Kezdődik: 2010. nov. 20. szombat 10:00
, tanácsadás, Bors Mari

Életünk tetteit igen gyakran a ki nem mondott, tudattalan gondolataink határozzák meg. Hiába is szeretnénk elérni céljainkat, ha belülről valami egészen mást sugárzunk a világnak. Nem akarjuk, mégis ez történik szinte nap mint nap, és sokszor ez áll a problémáink, kudarcaink hátterében.

Gyakran ugyanis egészen másként nyilvánulunk meg, mint ahogyan azt előzőleg eldöntöttük, mert tudattalan, vagy mögöttes gondolataink „elszabotálják” tudatos szándékunkat. Hogy szándékunkat megvalósíthassuk, meg kell keresnünk önmagunkban azokat a „szabotőr” gondolatokat, amelyek transzformálásával végre sikerülhet valódi terveinket megvalósítanunk.

Ebben nyújt segítséget ez a csodálatosan megalkotott önismereti, pszichológiai és spirituális eszköz és módszer, amely formailag egy hagyományos társasjáték (játéktábla, dobókocka, kártyalapok) elemeit használja föl, s amelyet a személyes életút tesz egészen sajátossá. A Játék életútja - az önmagába visszatérő hármas görbe – a kelta mitológia szimbóluma, mezőinek állomásait az emberiség ősi, univerzális fogalom- és szimbólumrendszerének elemei jelzik.

A Játék a szabad asszociáció és a jungi szinkronicitás elvén működik. Amikor egy meghatározott szándékunk megvalósításáért játszunk és szimbólummezőkre lépünk, valamint kihúzott kártyáink szövegére asszociálunk, megtapasztaljuk, hogy nincsenek véletlenek, hogy az adott kártya szövege éppen nekünk szól, és a kártyák üzeneteire való reagálásunk által napvilágra kerülnek a „szabotőr gondolataink”. Ezek feldolgozásával és átalakításával kerülünk mi is valódi szándékunk megvalósításához közelebb. Játékunkat dokumentáljuk, mert a következő napokban és hetekben, hónapokban irányt adó kis forgatókönyvünkké válhat a kívánt céljaink eléréséhez.

A játékot, képzett játékvezetőként segítem, jól elhelyezett, de semleges kérdésekkel, saját tapasztalataim megosztásával, illetve a kártyalapok szövegei és a játékosok saját szándékai közötti összefüggések megértetésével.

A Játékot 16 éves kor fölött ajánlom bárkinek, akiben van kellő kíváncsiság arra, hogy szembenézzen önmagával, és szándéka arra, hogy transzformálja élete átalakítandó területeit.

Játszhatják baráti társaságok és egymásnak ismeretlen emberek is, 1-4 fős csoportban, bármilyen őket éppen foglalkoztató témában, vagy családi, partnerkapcsolati problémáikért szülők, gyermekeik, párok, házastársak. A belső utazásban végignézzük, hogy mi mindenre van szükségünk az adott kérdés megoldásához a fizikai, érzelmi, értelmi és spirituális szinten egyaránt.

Amikor egymásnak ismeretlen emberek jelentkeznek, szintén 1-4 fős csoportokat alakítunk, és egy rövid ismerkedés előzi meg a játékot, majd közösen döntünk arról, hogy mikor és milyen időtartamban folytassuk le a Transzformáció Társas Játékot. (ez általában 4-8 óra).

A Játék befejezését követően két hét múlva újra találkozunk egy megbeszélésre, hogy megnézzük, a játékban kapott új felismeréseinket hogyan tudtuk alkalmazni mindennapi életünkben, s ha igény van rá, akkor újabb és újabb játékokat szervezünk.

A Transzformáció Társas Játék egyig fordítójaként és 12 éve töretlen lelkesedésű játékvezetőjeként biztosan állíthatom, hogy nincs olyan kérdés, melyet ne tehetnénk fel a játéknak, ha azt valóban a belső változásra való szándék indítja el bennünk.

A játék, a játékostársak és a játékvezető biztosan segítenek azon az úton, ahol bábból pillangóvá válhatunk.

A 2012 felé vezető úton, a sok-sok bizonytalanság és embert próbáló nehézségek közepette igazi támaszunk és útmutatónk lehet ez a játékos formába ültetett bölcs javaslatok tárháza, egy kis házi guru, melyet először ajánlott hivatásos játékvezetővel játszani, mielőtt saját köreikben alkalmaznánk a változásra éhes, érdeklődő és fogékony emberek.

Szeretettel várok és látok mindenkit a transzformálódás, a belső átalakulás útján, mely következtében saját külvilágunk és az egész világ is legjobb szándékaink szerint változhat meg.

A részletek megbeszélése miatt ajánlott a www.transzformacio.hu honlapomon lévő e-mail címemre írni, illetve ott regisztrálni hírlevélre.

Köszönettel: Bors Mari MIRA ma

Előadó: Bors Mari


Kezdődik:
2010. nov. 20. szombat 10:00

Vége:
2010. nov. 20. szombat 16:00
Elérhetőség
Előadó: 
Bors Mária
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2010. nov. 11. csütörtök - 16:10

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre