Tisztánlátó Olvasás | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Tisztánlátó Olvasás

2012. febr. 01. 18:00
2012. febr. 01. 21:00
Kezdődik: 2012. febr. 01. szerda 18:00
, tanfolyam, Nikl Mária

Szeretnél egy tisztánlátó olvasást? Szeretettel várunk!

Bejelentkezés: fox8maria@yahoo.com

13-5 hónapos intenzív gyakorlattal és folyamatos továbbképzésben részesülő Tisztánlátó Haladó Csoport tagjai által, akik már felfedezték, feldolgozták, és elsajátították a Tisztánlátó Alap, --és sokan közülük a Női Erők, Kézrátétes Gyógyítás, és Párkapcsolatok Energetikája, Tanárképző és Transzmédium témájú 4 hetes Műhelysorozatok anyagát.

Tapasztald meg a Tisztánlátás energia-frekvenciáját! Kapj választ a kérdéseidre, tágítsd a horizontodat, szellemi, érzelmi, intellektuális és fizikai síkon. Engedd el a határaidat, amelyek gátolnak.

Részei a következők:

Életút
Elmúlt életek
Test-szellem kapcsolata--Egészség
A hozzád tartozó Lények és funkcióik
Aurád rétegei--milyen egyéni színekben pompázik az aurád 7 rétege?
Hol rejtőznek elfelejtett képek az aurád rétegeiben, amik most határt szabnak:
a párkapcsolataidnak,
munkádnak,
anyagi bőségnek,
sikereidnek,
esetleg az egészségednek?
milyen képek gátolnak az életutad manifesztálásában?
Honnan érkeztek ezek a képek a teredbe, és miért?
Hogy néznek ki konkrétan?
+ 1 db egyéni kérdés szabadon választott témában

Előadó: Nikl Mária


Kezdődik:
2012. febr. 01. szerda 18:00

Vége:
2012. febr. 01. szerda 21:00
Elérhetőség
Előadó: 
Nikl Mária
Beküldte: | 2012. jan. 19. csütörtök - 10:52

Hozzászólások

1 comment posted
Fiona képe
Tisztánlátás
2012. január 31. kedd, 8:44 | Fiona

Lehet, hogy eddig azt gondoltad, hogy a tisztánlátás csak a rendkívüli kiválasztottaknak adatik meg, ők azok, akik látják az elmúlt életeket, és képesek ezzel egyengetni a gyógyulás, változás útját. Kiderült, hogy ez nem egy misztikus tudás, bárki képes megtanulni.

A tisztánlátás olyan velünk született képesség, ami lehetővé teszi az igazság meglátását, és annak a hazugságtól való megkülönböztetését. Segítségével bármiről információt szerezhetünk tértől és időtől függetlenül. A tisztánlátás képessége épp olyan egyedi, amilyen az ujjlenyomatunk, és mindenkinél más formában jelentkezik. Van, aki moziszerű filmet lát, miközben elmúlt életekben olvas, mások inkább színeket, esetleg illatokat érzékelnek színnel és képpel együtt.

- Ez a képesség a hatodik csakrában, vagyis a harmadik szemben lakik, és használatához nincs szükség ezoterikus dogmákra, szakrális tárgyakra, mantrákra, még csak tökéletesnek sem kell lenni hozzá, hogy gyakorolhassuk – magyarázza Nikl Mari, okleveles tisztánlátó gyógyító és tanácsadó. – A tisztánlátás azonosítható egy viszonylag magas energia-rezgésszámmal, és leginkább a lelkesedés lelkiállapotához áll közel. Az ezovilágban misztifikálódott ez a képesség, pedig sokkal több ember használja a tisztánlátását a mindennapi életben, mint ahányan tudatában vannak ennek.

Mire használható?

- A tisztánlátást nagyon különböző területeken lehet használni. Például alkalmazhatjuk a világ és önmagunk mélyebb megismerésére, életünk tudatosabb irányítására, kreativitásunk fejlesztésére, ráadásul a gyógyítás sokféle formája alapul tisztánlátáson. Egy karma vizsgálata során meg lehet kérdezni, hogy annak hány százaléka maradt feldolgozatlanul, hogyan hat ma hordozója életére, hol tartogatja az illető ezt az energiát, és például milyen szín kellene ahhoz, hogy ez az elmúlt élet megoldódjon – magyarázza tovább Mari. – De használható ez a tudás különböző művészeti tevékenységek, például festés során is. Én például a tisztánlátásomat hívom segítségül, amikor "megnézegetem" festés közben, hogyan tudok továbblépni az alkotás egyik fázisból a másikba, a kép melyik részletét kellene megváltoztatnom, hogy az szebb legyen. De nagyon gyakorlatias dolgokra is használhatjuk a tisztánlátásunkat. Ha például szeretnék eladni valamit, "megnézhetem", melyik vevőtől mennyit lehet kérni az adott árucikkért.

Te is képes vagy rá!

A tisztánlátás egyáltalán nem misztikus képesség, és egy kis gyakorlással bárki elsajátíthatja. Mari tizenkét órás alaptanfolyama nem is a képesség megszerzéséről szól –ugyanis szerinte ezzel mindenki rendelkezik –, hanem azoknak a tévhiteknek és dogmáknak a kiprogramozásáról, amelyek a tisztánlátáshoz kötődnek. Mari megtanít a diákjainak olyan alapvető eszközöket is, amelyek segítségével képesek lesznek kezelni a tisztánlátás gyakorlása során fellépő tudatnövekedést, és semlegesen tudják majd fogadni környezetük reakcióját.

Forrás: http://www.pink.hu/ezotema/barki-lehet-tisztanlato-2161822

Feliratkozás Hírlevélre