Tisztánlátó Alap Hétvégi Intenzív Tanfolyam | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Tisztánlátó Alap Hétvégi Intenzív Tanfolyam

2012. márc. 31. 10:00
2012. ápr. 01. 17:00
Kezdődik: 2012. márc. 31. szombat 10:00
, tanfolyam, Nikl Mária Tisztánlátó Kaliforniai Oklevéllel

Mit is nevezünk Tisztánlátásnak ?

A Tisztánlátás minden ember veleszületett képessége, MINDENKI Tisztánlátó—TE is! A tisztánlátás természetes emberi képessége a társadalom által igencsak megkérdőjelezett és kevéssé tolerált . A tisztánlátó látja az igazságot.

A kurzus egyszerű módszerekkel visszaállítja ezt a veleszületett emberi tulajdonságot. Az egyszerűség kulcsszerepet játszik ebben a tanítási módszerben, ami túllépi a vallás-, a dogmák- , mércék- és egyéb elvárások határait.

Megtapasztalhatod a saját tisztánlátásodat és megtanulod átformálni a saját energia-anatómiádat ahhoz, hogy e képességet optimálisan és saját akaratodtól függően tudjad használni és rányítani. Az alapeszközök elsajátítása segít abban, hogy az e képesség következményeképpen fellépő Tudatnövekedést feldolgozni/kezelni tudd, valamint, hogy a társadalom és a külvilág reakcióit semlegesen tudd fogadni.

A második fázisban a műhelyek felfrissítik az alkotás és a rombolás képességét, feldolgozzák az előző tisztánlátó életekből visszamaradt büntetéseket, és képessé tesznek az igazság és hazugság közti különbség meglátására.

Mi a Tisztánlátás szerepe életünkben ?

A tisztánlátást gyakorlók képesek:

A saját spirituális fejlődésük irányítására , feldolgozására és pontosan objektíven tudják értékelni környezetük reakcióit.
Megtalálni és értékelni a Saját Igazságukat és ezt megélni
Visszahívni a saját, autentikus energiáikat, melyek a Múltban vagy a Jövőben maradtak, és feltöltődni ezekkel a Jelenben.
A “vezető ülést” a fej középpontjába, a 6. csakrába helyezni, - okozat helyett okká válni, áldozatból sorsuk irányítójává.
A Tisztánlátátók tiszta, erős képek birtokában szert tesznek egy bizonyos fajta Magabiztosságra (ezt Önbizonyosságnak hívom), és megalapozzák az Energia-anatómia (pl.: aurák) Tisztánlátó Olvasásának gyakorlatát.

Gyere Te is — hadd világítson a Fényed!
Nikl Mária

Érdeklődni és jelentkezni:

www.leleklato.hu

judit.hadobas@yahoo.com
06 70 469 85 27

Előadó: Nikl Mária Tisztánlátó Kaliforniai Oklevéllel


Kezdődik:
2012. márc. 31. szombat 10:00

Vége:
2012. ápr. 01. vasárnap 17:00
Elérhetőség
Előadó: 
Nikl Mária
Telefon: 
+36704698527
Beküldte: | 2012. jan. 31. kedd - 09:02

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre