TISZTÁNLÁTÁS TANFOLYAM A SOTERBEN | Önmegvalósítás.hu

TISZTÁNLÁTÁS TANFOLYAM A SOTERBEN

2014. okt. 24. 10:18
Kezdődik: 2014. okt. 24. péntek 10:18
Budapest, tanfolyam, Bognár Tas

--- TISZTÁNLÁTÁS TANFOLYAM --
elméleti és gyakorlati tanfolyam Bognár Tas vezetésével

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melyet érdemes tudatosan fejleszteni, újraéleszteni, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabb ható érzékszervvel gazdagodunk!

A tisztánlátás felhasználási területei szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális tisztánlátásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a Tong-len technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárására.

A tisztánlátás technikái igen egyszerűek, hiszen velünk született képességről van szó! Mindenki képes a gyakorlatokat elsajátítani és alkalmazni, spirituális felkészültségtől függetlenül! Volt már tanítvány rendőr, polgármester, sebész, informatikus, divattervező, gyógyító, híres zenész, a pszichológia professzora stb. Gyakorlatilag minden szakmából találunk sikeres tanítványt, mivel a tibeti Tong-len gyakorlat nem igényel különösebb felkészültséget, bár meditatívabb tanítványok általában jobban teljesítenek a tanfolyami gyakorlatok során.

Bognár Tas 10 éve gyakorolja, használja munkájában és évek óta tanítja a tisztánlátást, ami nyugaton ugyan elcsépelt és meglehetősen ismeretlen fogalom, ám keleten annyira hétköznapi, mint itthon az sms, mivel az intuíció is hullámokon keresztüli adás-vétellel történő információs lelki „technológia”. A pszichoinformatikát évek óta több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Tas öt éves ázsiai élete során tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állította össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. A korábban főállású informatikus egyszerűen, érthető nyelvezetben adja át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk éles helyzetben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen képességükkel kapcsolatban.

A Tisztánlátás tanfolyamról az www.auraszakerto.hu oldalon olvashat bővebben. Szkeptikusoknak kifejezetten ajánlott a tanfolyamon érdeklődőként részt venni, és az első egy óra után eldöntheti, végig üli és kifizeti a teljes tanfolyamot, vagy sem!

Bognár Tas
www.auraszakerto.hu
www.auraszakerto.hu/tanfvisszajelzesek.doc
tasbognar@gmail.com

Előadó: Bognár Tas

Helyszín:
Sóter Ezoterikus klub
Budapest, 1066, Dessewffy u. 53.
Előzetes előkészület nem szükséges!
Térkép

Kezdődik:
2014. okt. 24. péntek 10:18

Helyszín:

Soter Klub
Dessewffy u. 53. Előzetes előkészület nem szükséges!
Budapest 1066
Elérhetőség
Előadó: 
Bognár Tas
Telefon: 
+36204246114
Beküldte: | 2014. okt. 14. kedd - 12:44

Hozzászólások

0 hozzászólás