THAIFÖLD, SPIRITUÁLIS UTAZÁS A MOSOLY ORSZÁGÁBA ... és azon is túl ... | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

THAIFÖLD, SPIRITUÁLIS UTAZÁS A MOSOLY ORSZÁGÁBA ... és azon is túl ...

2016. júl. 23. 19:00
2016. júl. 23. 21:00
Kezdődik: 2016. júl. 23. szombat 19:00
, előadás, Bíró Zsolt, Balogh Béla, Szelle Viktória, Bognár Tas

THAIFÖLD

SPIRITUÁLIS UTAZÁS A MOSOLY ORSZÁGÁBA
... és azon is túl ...

2017. Január 7-28.

Vezetők: Bognár Tas, Szelle Viktória
Szellemi tanítók: Balogh Béla, Bíró Zsolt

Meghívunk Téged, hogy tarts velünk jövőre egy újabb felejthetetlen ázsiai utunkon szellemi tanítókkal kiegészülve, Balogh Béla és Bíró Zsolt személyében.

Amit tudni kell rólunk, hogy mi nem egy utazási iroda vagyunk, hanem Ázsiai utazók, és egy baráti társaság. 2016-ban is vezettünk egy csoportot Thaiföldre, melyről a www.utazohm.blog.hu oldalon olvashattok bővebben, a „Spirituális utazás dióhéjban” címmel.

Az előző utunk megtapasztalásai szerint annyiban változik a program, hogy most kifejezetten koncentrálunk majd a Thai kultúrából hasznosítható tanításokra, melyek jobbá, könnyebbé tehetik életünket. Bővítettük a forgatókönyvet, miszerint felmegyünk az északi, jóval spirituálisabb Chiang Mai városába is, ami megtapasztalásaink szerint Thaiföldön kihagyhatatlan élmény. Itt szinte mindenhol kolostorba és szerzetesekbe ütközünk. Ismerjük azokat a tanítókat, mestereket, akiket már ismerősként fogunk felkeresni, és külön tanításokban is fognak bennünket részesíteni.

Rendkívül sok tapasztalatban és spirituális élményben lesz részünk a 3 hét alatt, amit átlagos turistaként hallomásból sem élhetünk át, mert nem láthatunk bele olyan mélyen a helyi kultúrába, ahogy egy utazó szokta tenni, így közvetlenebb betekintést nyerünk egy 2600 éves buddhista kultúrába. Tűrhetően szélsőséges, ám mégis komfortos utunk alatt letaglóz bennünket Bangkok sűrűsége, a Thai kolostorok mélysége, a dzsungel kortalansága, a tengerpartok mennyországa... mindezt vidám társasággal és spirituális tanítókkal átélve, fűszerezve.

Három hétbe sűrített program csodás helyeken! Izgalom, kiábrándulás, visszaábrándulás, kacagás, tuktukozás, kolostori körülmények, masszázs, tengerparti tábortüzezés, elengedések, egózások, leckék, jóga, dzsungel, hajózás, mély beszélgetések, egymás tanítása, romvárosok, rovarcsípések, mosolyok, wow felkiáltások… nagyjából ezekre lehet számítani.

Az ÚT lényege a Thai kultúra és önmagunk megtapasztalása.
Azt tudni kell, hogy az út egy spirituális fitneszként is felfogható, mely egyrészt emel, másrészt megpróbáltat.
Ez nem egy bőröndös nyaralás, hanem egy hátizsákos, spirituális kalandtúra, ahol nem feltétlenül a komforton, inkább a lokális élményen lesz a hangsúly. Egy bizonyos fokú önállóságot, nyitottságot igényel, ahol akaratlanul is felszínre fognak kerülni gyenge pontjaink is, szembesülünk önmagunkkal, tágul komfortzónánk a különféle szituációk által, és egyfajta beavatást kapunk mindannyian. Amit ígérhetünk: mindenki megerősödve, feltöltődve, átalakulva fog visszatérni egy boldogabb hétköznapokba a mosoly országából…

A részletes programot a jelentkezőknek meg fogjuk küldeni, addig is egy kis kedvcsináló:

Bangkok: Garden Palace Királyi Palota, Wat Po - Fekvő Buddha, Chao Praya...
Ayutthaya: Ayutthaya Historical Park - romváros
Chiang Mai: Wat Suan Dok templom kolostor, egyéb templomok, tanítások szerzetesek által...
Chaya: Suan Mokkh kolostor (Thaiföld leg elismertebb kolostora)
Khao Sok: 165 millió éves dzsungel, nemzeti park, Night Safari, Elefánt trekking...
Krabi tengerpart: Wat Tham Sua tigristemplom, Railay beach...

VEZETŐK:

Bognár Tas 5 évet élt Ázsiában, ebből 2.5 évet Thaiföldön. A hely, a nyelv és a kultúra ismerete nagy segítségünkre lesz számunkra, hogy elkerüljük azokat a naponta frusztrációt okozó problémákat, melyeket a legtöbb turista átél (furfangos átverések, egészségügyileg és anyagilag nem várt szituációk stb…). Thaiföld spirituális oldalába is be tud bennünket vezetni, hiszen több kolostorban is tanult tudati és meditációs technikákat, melyeket autentikus körülmények között nekünk is át fog adni.
A thaiföldi és tibeti kolostorokban szerzett tudásával Magyarországon több, mint 10 éve auraelemzőként, tisztánlátóként és szellemi tanítóként dolgozik.
www.auraszakerto.hu
http://pszichoinformatika.blog.hu/

Szelle Viktória Ázsia utazó, évek óta főállású, okleveles jógaoktató, felnőttoktató, természetgyógyász. Számunkra nagy segítséggel lesz, hogy türelmével, empátiájával összefogja a csapat lelkét és bátran forduhattok hozzá különböző egyéni problámákkal is. Utunk során többhónapos ázsiai tapasztalataival, a Thai és indiai mesterei által tanultakkal, jógaórákkal gondoskodik arról, hogy testileg és lelkileg a csapat még jobban érezze magát.
www.shivajogasziget.hu
www.utazohm.blog.hu
SZELLEMI TANÍTÓK:

Balogh Béla mindenki által ismert spirituális tanító, író, aki könyveiben ún. "ezoterikus" témákkal foglalkozik, civil foglalkozását tekintve út- és hídépítő mérnök.
Barátságos kisugárzása, nyugalma, humora a társaság és az utazás hangulatát nagymértékben növeli. Nem beszélve tudásáról, melyeket utazásunk során szintén meg fog osztani velünk különböző egzotikus helyeken.
www.baloghbela.hu
http://baloghbela.hu/blog.html

Bíró Zsolt mint az egyik legismertebb léleklátó az országban, nem csak tudásával, de hozzáállásával, mélyebb meglátásaival is segítségünkre lesz belső utunkon, aki szintén vezet utazásokat, táborokat. Személyisége, kisugárzása, „magával hozott” tudása felejthetetlen tanításokat fog adni mindannyiunknak.
http://birozsolt.webnode.hu/

Részletesebb programmal kapcsolatos érdeklődés:

tasbognar@gmail.com, shivajogasziget@gmail.com
A programok és a dátumok kisebb változásának jogát fenntartjuk!

Bemutató előadások:
Soter Klub, 1066. Dessewffy u. 53.
2016. július 23., augusztus 26., szeptember 23., 19.00 órakor

Előadó: Bíró Zsolt Balogh Béla Szelle Viktória Bognár Tas


Kezdődik:
2016. júl. 23. szombat 19:00

Vége:
2016. júl. 23. szombat 21:00
Elérhetőség
Előadó: 
Bognár Tas
Beküldte: | 2016. júl. 09. szombat - 20:55

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre