Tarotdráma workshop | Önmegvalósítás.hu

Tarotdráma workshop

2013. márc. 23. 10:00
2013. márc. 23. 10:00
Kezdődik: 2013. márc. 23. szombat 10:00
Budapest, VI. ker., workshop, Domján Mónika és Laposa Laura

A tarot-dráma egy olyan csoportmódszer, amelynek elsődleges eszköze a belső történések és érzelmek megjelenítése a Tarot-kártya és a pszichodráma együttes segítségével.

A helyzetfeltárás tarot-kirakással és megbeszéléssel történik, amelyet a téma dramatikus feldolgozása követ. A többi csoporttag részt vesz a dramatikus játékban, a játékos életének szereplőit játssza. A szerepcserékkel és vezetéssel segített játék önismerethez, katarzishoz és feloldódáshoz vezet.

A nap során, a maximum a 6 fős csoport minden résztvevőjének kérdésére sor kerül, azaz miután a tarot kártya segítségével felszínre hoztuk a témával kapcsolatos rejtett, tudattalan érzelmeket és motivációkat, a dramatikus játékban a kérdésfeltevő cselekvésbe fordíthatja a helyzet által előhívott energiákat.

Mind a tarot-kirakás, mind a drámajáték nemcsak a központi szereplő (dramatikus szakkifejezéssel élve protagonista) számára hoz fontos felismeréseket, hanem a játékban résztvevő többi csoporttag is profitál belőle saját életét érintő kérdések területén.

A csoport elején nagy hangsúlyt fektetünk a bizalmi légkör megteremtésére, a kötetlen, játékos gyakorlatok általi egyre mélyebb érzelmi bevonódás kialakítására. Amikor megtörtént a csoport összehangolódása, akkor kezdjük el a tényleges önismereti munkát.

Részvételi díj: 10.000 Ft

Előadó: Domján Mónika és Laposa Laura

Helyszín:

Budapest, VI. ker., Bajnok u.1.
Térkép

Kezdődik:
2013. márc. 23. szombat 10:00

Helyszín:

Napszikra Terápiás Stúdió
Bajnok u.1.
Budapest, VI. ker.
Elérhetőség
Előadó: 
Domján Mónika
Telefon: 
+36202455343
Beküldte: | 2013. febr. 27. szerda - 09:45

Hozzászólások

0 hozzászólás