Tarot önismereti tábor | Önmegvalósítás.hu

Tarot önismereti tábor

Régóta érik már ez a Tarot program, mely lehetőséget ad számodra, hogy elsajátítsd a Tarot kártya használatának alapjait, beleláss annak önismereti és spirituális mélységeibe.
A táborban egy komplett Tarot tanfolyamon vehetsz részt, lelkileg nyitott emberek társaságában és együtt gyakorolhatjátok a Tarot vetést, jóslást, sorselemzést, önismereti munkát.

A Tarot a világ egészét szimbolizálja számunkra, minden lap egy szeletet mutat a teljességből. Ha megkérdezzük a lapokat, akkor feltárul előttünk a múlt-jelen-jövő, távoli és rejtett információk, összefüggések és tendenciák, egyszóval minden, amit valaha is tudni akartunk! A Tarot megmutatja a valóságot.
Az Intuitív Tarot tanfolyamon az alapoktól kezdve tanulod a Tarot kártya és az intuíciód használatát.

Intuíció a Tarot vetésnél

A lapok ismerete azonban sokszor kevés a bonyolult összefüggések megértéséhez, ezért érdemes a Tarot használatát összekapcsolni az intuíciónkkal!
Az intuíciónk segítségével összekapcsolódunk egy pillanatra a mindenség tudásával, az Akasha mezővel és onnan megtudhatjuk azt, amire kiváncsiak vagyunk. Ez a rövid pillanat elég a jövő megpillantásához, egy fontos döntés meghozatalához, vagy a vizsgált személy lényegének meglátásához.

Az intuíció, megérzés, belső hang megmutatja a helyes utat, magyarázatot ad olyankor is, amikor kételkedünk vagy nem értjük a lapok jelentését.

A Tarot lapok megismerése

A Tarot kártyának mind a 78 lapja egy jól behatárolható területet szimbolizál a világból, a kártyavetés során mégis adódnak helyzetek , amikor a lapok hagyományos jelentésétől jóval többet kell tudnunk! A lapok teljes jelentéstartalma nem ismerhető meg leírásokból vagy Tarot könyvekből, ezért speciális Tarot-meditációval törekszünk a teljes megismerésükre.

A Tarot-meditáció azonban nem csak ismeretet ad a lapokról, hanem teljes tudást is, ami azt jelenti, hogy egy ilyen meditáció után a belsőnkben, a lényünkben fogjuk tudni a lapok jelentését, átéljük, eggyé válunk velük. Annyira részünkké válik, úgy ismerjük majd egy-egy lap jelentéstartalmát, mintha önmagunkra vagy a legközelebbi rokonunkra, barátunkra gondolnánk!
Ez a fokozott tudás megmutatkozik az elemzések során is, hiszen nem kell találgatnunk a lapok jelentései között, hanem belül, lényünkben tudjuk azt! Tisztán, belül érezzük egy-egy összefüggés vagy tendencia mikéntjét, úgy mintha az velünk történt volna meg.

Ez a fajta Tarot ismeret felbecsülhetetlen előnyt ad az életben, a jövő ismeretében és a döntéseink meghozatalában is.

A tanfolyamról

Az Intuitív Tarot tanfolyam tematikája:

- A Tarot általános használata, néhány példa vetéssel

- A Tarot felépítése, működése és titkai

- A lapok jelentésének megismerése, Nagy Arkánum, Kis Arkánum

- Alap kirakási módok begyakorlása

- Tarot vetés gyakorlása

- Intuíció fejlesztése, a belső hang megtalálása

- Elmélyülés az Intuitív Tarot használatban

- A jóslás művészetének elsajátítása

- Egyéni útmutatás az életedre

- önismereti munka a Tarot segítségével

A Crowley Tarot és Én

Több mint húsz éve kaptam egy pakli Tarot kártyát ajándékba és a lapjaiba első látásra beleszerettem! Ez a Crowley Tarot, amit a mai napig is használok és istenítek.

A lapjai hihetetlenül szépek és beszédesek, könnyű velük dolgozni, jósolni, látni, mert beindítják az intuíciómat.
Vannak, akik szerint erősek a lapok, de szerintem szükség is van erre az erőre a kártya használatnál, mert sokszor olyan impulzust kell hogy adjanak, ami elsöpri az egónk ellenállását!

Több éven keresztül használtam jóslásra, tanácsadásra, személyiségelemzésre és mindig a legtisztább válaszokat, összefüggéseket mutatta. Ügyfeleim is első ránézésre megértették a lapok jelentését, annyira beszédesek a képei, szimbólumai.

A mai napig is ehhez az eszközhöz folyamodok, ha elbizonytalanodok magamban, az utamban és még sohasem hagyott cserben!
Ez a kártya az egyik segítőm a spirituális életemben, hálás vagyok neki mindazért, amit adott!

Jelentkezés

A program, étkezés és szállás ára 39.000.- Ft

Ha érdekel egy ilyen program, akkor itt jelezd az érdeklődésedet, és megfelelő számú jelentkező esetén meghirdetem a konkrét időpontot és helyszínt, amiről emailben tájékoztatlak majd! 

Várlak szeretettel!
Huszti Sanyi 

Beküldte: | 2016. jan. 08. péntek - 10:54

Hozzászólások

0 hozzászólás