Tanulj asztrológiát! | Önmegvalósítás.hu

Tanulj asztrológiát!

  • Kíváncsi vagy a horoszkópod üzenetére, a jövődre, sorsodra?
  • Tudod-e, hogy többre vagy hivatott, minthogy a hétköznapok mókuskerekében pörögj?
  • Megtaláltad a hivatásodat, álmaid munkáját, fizetését?
  • Hogyan tudsz jó döntéseket hozni, ha nem ismered sorsod valódi mozgatórúgóit?
  • Keresed életed nagy szerelmét, kapcsolatát, de sehol sem találod?
  • Hiszel az asztrológiában? Szeretnél még többet megtudni róla?
  • Már régóta szerettél volna asztrológiát tanulni? Itt a lehetőség!

A legjobb hazai asztrológusoktól tanulhatod meg az asztrológia, horoszkóp készítés és kifejtés tudományát, hogy mélyebben beleláss az emberi sorsokba, lehetőségekbe, életed összefüggéseibe.

Szeptemberben 4 éves Asztrológia Iskola indul a budapesti Soter Ezoterikus Központban, ahol minden alkalommal a közös elemzések tapasztalata által tanulhatsz!

Mire jó az asztrológia?

Akaratunkkal sorsunkat megváltoztatni ugyan nem tudjuk, de irányát és hatását képesek vagyunk befolyásolni. Ezzel elérkeztünk arra a pontra, amiben az asztrológia a legnagyobb segítséget adhatja, ez pedig önmagunk megismerése. C. G. Jung szerint az asztrológia valójában az önmegismerés és az önkibontakozás egyik technikája.A horoszkóp nem más, mint egy tükör, amelyben megláthatjuk erényeinket, hibáinkat, gyengeségeinket. Nem reményeinket, vágyainkat, hanem lehetőségeinket és képességeinket mutatja. Egyéniségünk kialakításában felhasználhatjuk, alkalmazhatjuk a horoszkóp által megismert pozitív és negatív energiáinkat. Sok ember nincs tisztában képességeivel és felvállal olyan helyzeteket, amit megoldani képtelen, ezért élete kudarcok sorozata, holott csak rossz helyre fektette energiáit.

Az asztrológia irányt mutathat a tanulásban, a hivatásválasztásban. A pályaválasztásnál megkönnyíti a döntést, hiszen abban a korban a fiatalok nincsenek tisztában, valójában mi érdekli őket és mire alkalmasak. Nagyon sok kudarctól és csalódástól óvhatnák meg a szülők és a pedagógusok a pályaválasztó fiatalokat, ha figyelembe vennék az asztrológia adta lehetőségeket, hiszen többnyire nem a gyerekek döntenek. Gyakran előfordul, hogy a szülők tehetetlenül szemlélik gyermekük viselkedését, és felteszik a kérdést: hol rontották el? Holott egyszerűen nem ismerik gyermeküket, nem a megfelelő módszert alkalmazzák nevelésükben. A szülőknek tudomásul kell venniük, hogy nagyban hozzájárulnak gyermekük egyéniségének kialakulásához. Az asztrológia támpontot adhat ahhoz, hogy felismerjék a szülők, hol van gyermekük személyiségében a kritikus pont.

Asztrológia a párkapcsolatban

A párkapcsolatokban is jelentősen csökkenne a konfliktusok száma, ha ismernék egymás erényeit és hibáit. Gyakori eset, hogy az egyik fél meg van győződve, harmonikus a kapcsolatuk, holott csak unalmasan sodródnak a szakítás és a magány felé. Egyre közömbösebben éljük meg partnerünk problémáit, és segítség helyett saját akaratunkat próbáljuk meg ráerőltetni.
A megoldás egymás megismerése, amihez a horoszkóp segítséget nyújt. Lehetőséget ad, hogy ne csak szemlélői, hanem aktív részesei és formálói legyünk kapcsolatunknak.

Rendkívül érdekes lehetőségeket mutat egy házaspár horoszkópjának elemzése és összevetése, amelyből kitűnhet kapcsolatuk mélysége és tartalma. Ahhoz, hogy két embernek azonos horoszkópja legyen, egyazon helyen és időben kellene születniük, amire kevés az esély. Azonban, még akkor is két különböző közegben élnek, és ettől egészen más lesz a viszonyulásuk azonos helyzetekben.

A helyesen értelmezett horoszkóp mindig megfelelő irányt mutat. Az értelmezés során mindig a képlet egészét kell alapul venni, nem szabad egy-egy születési jelből végérvényes következtetést levonni
Az asztrológus felelőssége, hogy mit és milyen módon közöl a horoszkóp tartalmáról a szülöttel. Ne azt firtassuk, hogy mitől működik az asztrológia, hanem próbáljuk maximálisan kihasználni az általa nyújtott lehetőségeket. Egész életünket át kellene hatnia az önismeretnek, hiszen e nélkül képtelenek vagyunk célunkat beteljesíteni a Földön.

 

Asztrológia oktatóink:

  • Paksi Zoltán
  • Takács Tibor
  • Gosztonyi Tímea

4 éves Asztrológia Iskola indul: 2010. szeptember

Ára: 7000.- Ft /hó

Várunk szeretettel az Asztrológia Iskolába!

Itt jelentkezz!

 

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2010. aug. 01. vasárnap - 07:35

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre