Tantra tábor augusztusban | Önmegvalósítás.hu

Tantra tábor augusztusban

2017. aug. 02. 10:00
2017. aug. 06. 16:30
Kezdődik: 2017. aug. 02. szerda 10:00
Soltvadkert , tábor, Huszti Sándor

A nyár a kinyílás, felszabadulás és öröm megélésének ideje, ezért a Tantra táborban is ezekre fókuszálunk az izgalmas páros tantra gyakorlatok mellett. Egy igazán csodálatos helyen tartjuk táborunkat, lesz sok tantrázás, vidámság, fürdőzés, természet szeretet, energia-áradás és megújulás.
Ha szeretnél egy igazán emlékezetes nyári programot adni magadnak, akkor gyere tarts Velünk! 

Sok mindent adhat számunkra a tantra: igazi belső megnyílást Önmagunk és mások felé, az élet szeretetének és élvezetének újra felfedezését, az intimitásunkat és szexualitásunkat elzáró gátak feloldását, valamint lelki-spirituális élményeket. Vannak, akik a lelküket találják meg, mások a nemiség, párkapcsolat terén fejlődnek hatalmasat egy-egy tantra program során. Ha vágysz a lelki kapcsolódásra, szeretnéd megismerni magadat és megérezni a másik embert, akkor ez a tábor Téged vár!

Olyan jó sikerültek a legutóbbi Tantra táborok, annyira élveztük a mély lelki és energetikai kapcsolódás adta örömöt, hogy ismét szervezünk egy Tantra tábort.
Szeretném, ha minél többen megtanulnátok és az életetekbe, kapcsolataitokba is bevinnétek ezeket a gyönyört és spirituális élményt adó gyakorlatokat!

Akik már voltak, azóta is erről áradoznak, mindenkit invitálnak, hogy próbálják ki, tapasztalják meg a kapcsolódás új szintjét.

Olvasd el a visszajelzéseiket:

Még igen erősen hatása alatt vagyok a tegnapi Tantrikus összekapcsolódásnak.
Éreztem a szeretetedet és nagyon jól esett érezni hogy szerethető vagyok. Ha most látnád a szemeimet könnyeket látnál a meghatódottságtól... Köszönöm neked az élményeket!

Lehet ettől függővé válni? Mert úgy érzem elvonási tüneteim vannak. A tábor óta azt szomjazom, hogy újra és újra átélhessem azt az élményt!

Mit jelentett nekem a tantra tábor?
Kapcsolódni egy másik emberhez teljes érzékiséggel. Fizikai síkon túl a lelki, energetikai érintés fantasztikus érzése, máshoz nem hasonlítható örömét adta nekem ez az élmény.
Megtapasztalni a teljességet, az áradó erőt, a Női-Férfi minőséget, annak kapcsolódását és a teljességben való feloldódását.
Már többedszer vettem részt Sanyinál tantra táborban, mindegyik más volt. Mindegyikben tanultam, tapasztaltam valami újat és még most is úgy érzem, hogy van mit tanulnom.
Viszont meg van az a veszély, hogy egy ilyen tábor után már mindig erre vágyom! Keresem azt az élményt, amit ott megéltem. A szokványostól eltérő tantrikus-kapcsolódás olyan örömet, annyi pluszt visz be egy érintésbe, egy simogatásba, ...az ilyen tapasztalaton alapuló szexről meg nem is beszélve! ;-)

Még most is egy-két lépcsővel a föld felett járok.

A tábor előtt is voltak spirituális élményeim, megérzéseim, amiket sokszor nem tudtam hova tenni, értelmezni, ma már tudom ezek nem véletlenek!
Amennyiben nyitott vagy a számodra új és izgalmasnak ígérkező felfedezésekre energiák áramoltatására szeretnéd felfedezni magadban a Férfit és a Nőt, megélni e két minőség érzését majd egyé válni vele, itt a helyed! Ne gondolkozz semmin, a megérzésedre hallgass, mert az vezet el oda, ahol mindig is szerettél volna lenni!

A 2015 -ös évben a legjobb döntéseim között szerepel, hogy eljöttem a Tantra táborba! Rengeteg élménnyel gazdagabban tértem haza, sok szeretetre méltó és igazán szeretni tudó emberrel ismerkedtem meg, csak azt sajnálom, hogy nagyon gyorsan elrepült az a pár nap! Ölelés Mindenkinek! 

Téged is vonz a Tantra? Szeretnéd megtanulni a páros tantrikus gyakorlatokat, a szexuális energiák áramoltatását, a lelkek örömtáncát? Jó lenne felszabadítani a benned szunnyadó életörömöt, boldogságot és határtalan szabadságot?
Ne csak vágyódj rá, hanem tegyél is érte! Tanuld meg a Tantra lelki egyesülést segítő technikáit, gyakorold a szexuális energiák áramoltatását!

Milyen Tantra?

A Tantra elsősorban spirituális út, azonban a tudását felhasználhatjuk hétköznapjaink, párkapcsolataink jobbítására is. A "szexuális tantra" tárháza olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyekkel az együttlét élményét emelhetjük magasabb szintre, mert olyan mélységeit tapasztalhatjuk meg a kapcsolatnak, az egyé válásnak, amit addig elképzelni sem tudtunk!

Ezen belül is létezik egy populárisabb és egy spirituálisabb irányzat. A populáris verzióban a testen, érzékeken, mozgáson és pózokon van a hangsúly, amivel a szexuális kultúránkat tudjuk színesíteni. Ez klassz.

A spirituális irányzat a lelki és energetikai egyesülésre helyezi a hangsúlyt, ahol a testek nem is érintkeznek, mert a kapcsolódás az energiatestekkel és a lelkekben történik meg.
Ennek a gyakorlásnak komoly hatása van a spirituális fejlődésünkre is, hiszen aki képes megnyílni egy másik ember, lélek felé, az egyúttal Önmaga felé is megnyílik.Márpedig, amikor a másik ember felé megnyílunk lelkileg és energetikailag, akkor a partner elfogadása és szeretete árad felénk, ami segít feloldani blokkjainkat, bezárkózásunkat. Ebben a tisztító folyamatban egészen odáig el lehet eljutni, hogy a személyiség burkok teljesen leomlanak és a két lélek egyesülésében egy hatalmas spirituális egyé válás, egység élmény születik meg!

Emellett természetesen szexuális energiák is megjelennek a gyakorlás folyamán, amelyeknek egyrészt örülünk, hiszen magasabb szintű élvezetet élhetünk meg, másrészt ezt is megtanuljuk tudatosan irányítani.

Mit nyerhetsz a Tantra gyakorlással?

 • megtanulod tudatosan megnyitni magad lelki és energetikai szinteken
 • irányítod az energiáidat, kinyitod a csakráidat, feléleszted az energiaáramlást
 • megtalálva nemiséged központját, képes leszel növelni nemi-tudatosságodat
 • tudatosan fel tudod ébreszteni magadban a szexuális energiákat
 • összekapcsolódhatsz a gyakorló partnereddel energetikailag
 • nemi és szexuális energiák küldése (titkos tantrikus technika)
 • körkörös energiaáramoltatással emelitek egyre magasabb szintre a rezgésszinteteket
 • megnyíltok egymás felé egészen a lelki minőségekig
 • a lelkek örömtánca előzi meg a végső lelki egyé válást
 • a megnyílás, szeretet és egyé válás új spirituális élményeket hoz az életedbe
 • a tudatos kinyílás, lelki és energetikai kapcsolódás által sokkal gazdagabb szexuális élményed lesz a partnereddel

Hogyan folyik a tantra gyakorlás?

A tábor alatt végig ennek a gyakorlásnak fogjuk szentelni az időnket, nők és férfiak először külön-külön, majd páros gyakorlatokban sajátíthatják el a lelki-tantra alapgyakorlatait.

FONTOS tisztázni, hogy ezen a gyakorláson nem lesz "kötelező szex gyakorlat" vagy bármi olyan helyzet, amiben kellemetlenül éreznéd magad!
A gyakorlás végig ruhában történik és ügyelünk rá, hogy mindenkinek tiszteletben tartsuk az intimitás határait!

Természetesen, ha valakivel szimpátia alakul ki, azzal a gyakorlás után szabadon randizhattok, ismerkedhettek tovább, sőt akár egy gyümölcsöző párkapcsolat is születhet, ahogyan erre már jó pár példa volt táborainkban!

Egyedül vagy Párban?

A táborba jöhetsz a pároddal, de jöhetsz egyedül is, hiszen a páros gyakorlatoknál a résztvevők, megérzésük és szimpátiájuk által vezetve találják meg gyakorlótársukat.
A sok nap alatt több partnered is lesz a gyakorlásban, így sokszínű tapasztalatot szerezhetsz a kinyílás és lelki kapcsolódás terén.

A tábor hangulatát a szeretet, a megnyílás, az öröm és érzékiség hatja át. Ha szeretnél ebben megmerítkezni, ne habozz sokáig, jelentkezz mielőbb! 

A sok nap alatt elsajátítható minden olyan alapgyakorlat, amellyel utána képes leszel a pároddal vagy egy alkalmi gyakorló társsal olyan tantrikus egybeolvadást, egyesülést megélni, ami a szívedet megnyitja, a lelkedet feltölti és életed legszebb lelki élményévé válik.

Egy ilyen tapasztalás után egészen máshogy fogod látni a világot és benne Önmagadat!

 

Program:
Délelőtt, délután és este is a tantrával foglalkozunk: elmélyülünk a gyakorlatokban, meditálunk, megbeszéljük az élményeket, táncolunk, zenét hallgatunk, sétálunk, ...mindezt tudatosan átélve, belemerülve!
Amikor pedig kedvünk van, akkor leugrunk a tóhoz és megmártózunk benne. A tónak varázslatos energiája van, már kétszer is megtapasztaltam és teljesen magával ragadott! Ezért is ide szerveztem ezt a tábort.

Helyszín és szállás:
A tábort Szekszárd közelében, Szálkán tartjuk egy nagyon szép, vadiúj panzióban 
A környék gyönyörű, szép házikók, élő természet - az egész olyan festői!
A panzió tiszta és kellemes, fürdőszobás szobákban leszünk elszállásolva.

Étkezés:
Az ebéd kétfogásos, a reggeli és vacsora svédasztalos, minden lesz benne, mi szem-szájnak ingere!

Utazás:
Autóval és busszal is megközelíthető, a teleautó szervezésében segítek!

Ár: Az 5 napos program, szállás és étkezés ára összesen 55.000 Ft.
Előfoglalással június 10-ig csak 47.000 Ft.

A jelentkezés 20 eft foglaló befizetésével érvényes.

Várlak szeretettel!
A Tantra legyen Veled!  :-)
Huszti Sándor 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Soltvadkert , 6230, Rózsa utca 10.
Térkép

Kezdődik:
2017. aug. 02. szerda 10:00

Vége:
2017. aug. 06. vasárnap 16:30

Helyszín:

Rózsa utca 10.
Soltvadkert 6230

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2017. máj.. 12. péntek - 15:11

Hozzászólások

0 hozzászólás