Tantra női kör - női szexualitás felébresztése | Önmegvalósítás.hu

Tantra női kör - női szexualitás felébresztése

2011. ápr. 05. 18:00
Kezdődik: 2011. ápr. 05. kedd 18:00
, tanfolyam, Tarjáni Linda

Tantra női kör - női szexualitás felébresztése

Tantrikus, holisztikus programsorozat nőknek, ahol a női intimitáson, a szexuális energiák felébresztésén keresztül kiteljesíthetjük a bennünk élő Istennői minőséget. Csoportos, kölcsönös bizalmon, tanításon alapuló, támogató és gyógyító légkörben fedezhetjük fel testi-szellemi és lelki mélységeinket, ezáltal magasabb tudatossági szintre emelve a kapcsolatot önmagunkkal. A program a Tantra örökérvényű tanításait, életszemléletét segítségül hívva, önbizalmunkat, testtudatosságunkat erősítő, meditatív és energizáló gyakorlatokon keresztül segít egy külső-belső utazást tenni saját női kreativitásunk, érzékiségünk, szépségünk és intimitásunk kiteljesítésében.

Nyílj ki Önmagad felé! - Szerinted milyen az Igazi NŐ?

Hogyan néz, mozdul, érzékel, érez, ölel, beszél, táncol, étkezik, hogyan nyilvánul meg, fejezi ki önmagát a külvilág felé? Milyen a viszonya önmagával? Mi rejlik benne? Hogyan éli a benne lévő női erőt, bölcsességét, szexuális energiáit? Mitől szexi, érzéki, lágy, befogadó és érett egy Tantrikus Nő? Hogyan használja tudatosan belső értékeit, kincseit? Hogyan játszik, vonzza be és csábítja el a Férfit?

Gyere és tapasztald meg egy programsorozat keretében a benned élő Igazi Nőt! Ébredj tudatára saját Istennői mivoltodnak, minőségednek, szenteld meg az önmagaddal való kapcsolatot! Fedezd fel a benned fénylő örök kincset, kreativitásodat, intimitásodat, külső-belső szépségedet, igaz értékeidet a belső mestered vezetésével. Ebben segítenek többek között ezek az önismereti, spirituális, önbizalmat, testtudatosságot erősítő, meditatív és energizáló gyakorlatok:

● csoportos meditációk, légző gyakorlatok,

● egyéni és páros jógagyakorlatok,

● tantrikus masszázs alapok,

● csoportos, tematikus beszélgetések,

● játékos, önbizalmat erősítő, önismereti gyakorlatok

● tantrikus szertartások megismerése,

● mindezt sok-sok zenés-táncos programelemmel ötvözve

Részvételi díj: 3.500 Ft/fő/alkalom (összesen 5, kedd esti alkalom), egy programsorozaton egy fix kör (max. 10-12 fő) tud részt venni előzetes regisztrációval

Jelentkezés, érdeklődés: tantranoikor@gmail.com (név, születési dátum, telefon-, e-mail elérhetőség)

Előadó: Tarjáni Linda


Kezdődik:
2011. ápr. 05. kedd 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36304119636
Beküldte: | 2011. márc. 19. szombat - 11:42

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre