Találkozás a bennünk élő fénnyel - Channeling Workshop Sion Ra vezetésével | Önmegvalósítás.hu

Találkozás a bennünk élő fénnyel - Channeling Workshop Sion Ra vezetésével

2010. ápr. 03. 10:00
2010. ápr. 04. 18:00
Kezdődik: 2010. ápr. 03. szombat 10:00
, workshop, Sion Ra (Rich Sion Ra Windelov)

Tapasztaljuk meg Isteni Valóságunkat a Közvetítő Erőnkben!

“Emberi létünk közvetítő minőségének lényege, hogy testünket átadjuk a folyamatnak, amelyben Valódi Természetünk a Tudatossággal, a Teremtő Erővel és a Szeretettel egy áramlatban él.”

St. Germain

“Emberi testünk valójában csatornák összessége: képesek vagyunk arra, hogy rajta keresztül áramoltassunk bármit: ha kívánjuk, megidézhetjük a múltat: képeket, illatokat, ízeket és érzéseket; a saját történetünket, vagy a másokét, a fájdalmat, a drámákat. Ha azonban úgy döntünk, megidézhetjük a Fényt, hogy rajtunk keresztül megnyilvánuljon a Szeretet, az Erő és az Igazság is. A választás rajtunk áll. “

Mihály Arkangyal

“Amikor az Isteni minőségünket megtapasztaljuk, a Föld Anyához is kapcsolódunk: ölében elengedhetjük a félelmeinket, felszabadulhatunk a kötöttségeinkből és átléphetjük a korlátainkat; ha csak egy percre is ... szabadok vagyunk! Ez a Kegyelem állapota. A Béke, a valódi Otthonunk. A Szeretet végtelensége, ez lényünk igaz természete, melyet mindannyian keresünk.”

Mária

Ezen a hétvégén megtapasztalhatjuk lényünk emberi valóságának tudatos közvetítői képességét. A tévhittel ellentétben - mely szerint a felsőbb tudatunkkal a kapcsolat csak transz állapotban jöhet létre - a folyamat lényege, hogy a kapcsolatot tudatosan teremtjük. Ennek folyamán minden pillanatban jelen vagyunk és biztonságban érezzük fizikai valónkat, önmagunkat. Belülről fakadó felfedezéseket tehetünk, melyekben Valódi Természetünk kiárad, fejlődik és megerősödik. Megjelenik egy teljesebb, szemlélő aspektusunk is, melynek minősége kevésbé kötődik a mindennapi konfliktusokhoz és drámákhoz, így azok romboló ereje csökken, kevéssé befolyásolhat bennünket. Ez a kapcsolat egy kis gyakorlással a későbbiekben bármikor hozzáférhető lesz számunkra, segítségével képesek leszünk a kihívásokkal teli helyzeteket, tapasztalatokat is szeretettel megélni. Találkozzunk Valódi Természetünkkel, mely arra vár, hogy felfedezzük és hogy belőle kiáradjon a Teremtő Erőnk, és az életünket olyan lét–térré alakítsuk, amelyre mindig is vágytunk!

A művészetek sokféle ága: a költészet, a próza, a humor, a festészet, a zene, a tánc, a gasztronómia, a borászat, a kézművesség, a tudomány, a kereskedelem és maga az Élet is Közvetítő Erő. Mind arra tanítanak, hogy valami áramlik bennünk, rajtunk keresztül nyilvánul meg. Művelésük által tudatunk tisztul, érzéseink pedig átlényegülnek: megleljük spirituális valóságunkat és benne emberi önmagunkat. A workshopon egy egyszerű és hatékony módszert sajátíthatunk el, mely a mindennapi életben is hasznunkra válik.

Szeretettel várunk!

Sion új-zélandi származású, 15 éve foglalkozik önismerettel, gyógyítással, közvetítéssel, és tanítja a művészet e formáit, valamint szerte a világon channeling események népszerű előadója. 1998-ban fogadta el a Felemelkedett Mesterek hívását a szolgálatra, akiket azóta is közvetít és őket tartja igazi tanítóinak. Nagyszerű és kivételes képességű Ember, egyike a legnagyobb élő Sámánoknak. Spirituális életútja Ausztráliába vezette az ausztrál bennszülöttek közé. Később Hawaii szigeten Molokai híres sámánközpontjában szerezte meg a küldetéséhez szükséges tapasztalatokat. Mesterei még tibeti gyógyítók, maori és a hawaii sámánok voltak.

A gyógyító térben, melyet jelenlétével tart, kiteljesedik a mindenség valósága és játéka. Nyugodt erejével és éberségével egyszerűen, tisztán Jelen Van; a vele való találkozás kivételes élmény. Barátságos, humoros stílusával játékosan tanít és bátorítja a tanulni vágyókat.

Köszönjük, hogy immár másodszor elfogadta meghívásunkat Magyarországra.

A workshop angol nyelven folyik, tolmácsolással, mindkét napon 10:00 – 18:00 -ig.

Kérjük a résztvevőket, vegyék figyelembe a csoportfolyamatok integritását: a részvétel mindkét napon ajánlott.

Előzetes regisztráció szükséges, a csoportban maximum 25 fő számára tudunk helyet biztosítani.

Részvételi díj két napra: 50.000 Ft

Jelentkezés: http://www.trigonstudio.hu/eloadasok_programok/talalkozas_a_bennunk_elo_...

Előadó: Sion Ra (Rich Sion Ra Windelov)


Kezdődik:
2010. ápr. 03. szombat 10:00

Vége:
2010. ápr. 04. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3614131389
Beküldte: | 2010. márc. 26. péntek - 16:41

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre