Szimbólumterápia - hétköznapi segítség bárkinek | Önmegvalósítás.hu

Szimbólumterápia - hétköznapi segítség bárkinek

2010. szep. 25. 09:00
2010. szep. 26. 17:00
Kezdődik: 2010. szep. 25. szombat 09:00
, tanfolyam, Árendás László

A szimbólum terápia állapotfelmérő és terápiás lehetőségeinek megismerése a célunk.
A szimbólumok használatának segítségével ismerjük meg az egyes kórfolyamatok leállításának illetve megfordításának gyakorlati megvalósítását.

Körbler professzor (1938-1994) módszere olyan kezelés, amely tudatosság közvetítése nélkül képes hozzáférkőzni a tudat jelenségeihez. Ezen kezeléseknek az a sajátosságuk, hogy mind a diagnózishoz, mind a terápiához szükséges információt közvetlenül az idegrendszer közvetíti.
Az itt használt információ tehát nem jut el a tudat szintjére, vagyis nem tudatosul, mégis hatékony!
A változást, mely a szervezeten belül eltér az eredetitől külső illetve ezen keresztül belső hatások hozták létre, bármely szinten is vizsgálódunk. Ma már tudjuk, hogy hiú ábránd lenne azt gondolni, hogy az egyén egészségi állapota függetleníthető lenne az őt ért külső tényezők reá gyakorolt hatásaitól.
Ezek a külső behatások előbb, vagy utóbb de az egészséges szervezeten bizonyos területeken energia hiányt eredményeznek, melyek lassan a nem helyes működésre utaló eltéréseket (megváltozott reakciókat, fájdalmakat, stb.) produkálnak.
Kezdetben a szervezet még megpróbál kompenzálni, esetleg változtatni, ám ha az ok nem szűnik meg, alattomosan rakódnak egymásra a „negatív” impulzusok – mely nem biztos, hogy más szervezet számára is ugyanazokat az eredményeket okoznák, sőt nem is biztos, hogy egyáltalán okoznak változást – és végül a korrigálásba belefáradt szervezet megadja magát, s ha már a fájdalom, vagy érzés nem megmagyarázható mindenképpen gyógyítóért kiált a szervezet.
Manapság azonban nem mindegy, hogy az eltérések javítása hol kezdődik el!
Lehet:
• hogy csak egy tünetet fognak kezelni, s újabbak tűnnek fel;
• az is lehet, hogy a tünet el sem múlik, s újabbak csatlakoznak hozzá;
• az sem lehetetlen, hogy a paciens egyre jobban belelovalja magát gyógyíthatatlanságába;
• sőt az is előfordulhat, hogy a kapott gyógyszer hatásos, ám olyan mellékhatások tűnnek fel, melyek újabb gyógyszerek szedését teszik szükségessé;
• de az is megeshet, hogy rögtön egy homeopata orvoshoz fordul betegségével, vagy egy jelgyógyászhoz. Ez mindenképpen előnyösebb fordulat az egyén, illetve problémája megoldásának szempontjából!

A jelgyógyászat segítségével a testre rajzolva a jeleket gyors és kiegyensúlyozott javulás érhető el!
Nem tartalmaz semmiféle drasztikusságot, mely a szervezetbe jutva változtatná meg az élettani folyamatokat, hanem a jelek a meridiánokon keresztül hatnak a szervek működésére. A manapság oly gyakran előforduló gombás megbetegedések a jelgyógyászattal - a nehezen betartható, s a szervezetet megterhelő diéta nélkül is – eredményesen és tartósan kezelhető.

Előadó: Árendás László


Kezdődik:
2010. szep. 25. szombat 09:00

Vége:
2010. szep. 26. vasárnap 17:00
Elérhetőség
Előadó: 
Árendás László
Telefon: 
+36305801315
Telefon: 
+36309484360
Beküldte: | 2010. aug. 22. vasárnap - 16:16

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre