Szilveszteri elvonulás, évkezdés, buli | Önmegvalósítás.hu

Szilveszteri elvonulás, évkezdés, buli

2014. dec. 30. 10:00
2015. jan. 02. 15:00
Kezdődik: 2014. dec. 30. kedd 10:00
Nagyvenyim, tábor, Gere Gréti

Kedves „Úton járók”!

December 30-31 és január 1-2-án szilveszteri elvonulást tartok azoknak, akik a buli mellett szeretnének fejlődni, dolgozni magukon. :-)

A tábor alapja az önismeret, önelfogadás, szeretet, megbocsátás, elfogadás, elengedés, tudatosság.

December 30-31-én az elmúlt évünk/életünk összefoglalása, a visszatekintés lesz a téma, illetve mindennek az elengedése, ami idejét múlt, ami már nem szolgál minket.
Este szilveszteri buli, tánccal, nevetéssel, éjfélkor kis szertartással. :-)
Január 1-2-án pedig mindazzal fogunk foglalkozni, amit szeretnénk az életünkbe, a teremtés, a célok, és az ezeket gátló tényezők, blokkok oldása.

És éves kirakást is készítünk Tarot-ból. :-)

Ezen kívül tervezett tábori gyakorlatok:

-előadások, beszélgetések
-energetikai gyakorlatok
-önismereti és problémamegoldó meditációk (elengedés, elfogadás, megbocsátás, szívnyitás, párkapcsolat kötődések, belső férfi, belső nő, gyermekkori minták feldolgozása, szeretet, önszeretet, félelmek oldása, munka, hivatás megtalálása, elakadások, blokkok oldása stb.)
-csakratisztító meditáció
-lélekgyógyászat, lélek-szer-elés, egyéni terápiák, reinkarnációs utazás igény szerint
-kundalini meditáció
-karmatisztítás
-hangtál meditáció
-pránajáma légzés
-szabadtánc, hastánc
-kirándulás
-esténként tarot és önismereti társasjáték (igény esetén)
-esténként tánc, buli

Összesen 10-en leszünk, így arra kérlek, ha szeretnél jelentkezni, minél előbb tedd meg (PRIVÁTBAN IS), mert már csak náhány hely maradt. Ha párral jössz, azt is jelezd kérlek.

Időpont: 2014. december 30 - január 2. (kedd délelőttől, péntek délutánig, 4 nap)
Helyszín: Nagyvenyim Fő u. 8., Varga Fogadó

Szállás: Nagy kerttel rendelkező hangulatos házban, 2-3-4 ágyas, zuhanyzós szobákban, közös helyiséggel.
Étkezés: Vega reggeli, ebéd, vacsora.
Utazás: Teleautókat tudunk szervezni, de Budapestről busszal és vonattal is könnyen és gyorsan megközelíthető a helyszín.
Ár: A 4 napos program, szállás és étkezés, összesen 36.000 Ft.

Köszönöm!

Szeretettel,
Gere Gréta

Ízelítő az előző táborok résztvevőitől:

„Nagyon köszönöm Nektek a négy nap közös élményeit! Nagyon jó volt együtt! :-) Belső nyugalom, ellazulás és életöröm - nekem leginkább ezek megélése, megtalálása körül folyik most a belső munka, és érzem, hogy a tábor ebben nagyon sokat segített, sok mindent beindított! A tábor alatt is végig meglepően nyugodtnak éreztem magam belül (még ha a zizi gesztikulációm nem is ezt mutatta... :-) ), és ez azóta is tart. Észrevettem, hogy jobb a kedvem, energikusabb vagyok, többet viccelődöm, mint előtte. És ennek nagyon örülök! :-) Csinálom itthon a légzőgyakorlatokat is, és lelkesen próbálkozom az itthoni meditálással. Utóbbinak rendszerint persze bealvás a vége, de sebaj, legalább jóízűeket alszom... :-)”
Szilvi

„A tábor leginkább a belső nyugalom érzésével írható le, még ha ennek ára az is, hogy feltörjön a sok fájdalom. Én ott értettem meg, mekkora ennek a jelentősége, hiszen már jó ideje "próbálkozom" különféle módszerekkel. Igyekszem ezután rendszeresen meditálni a fájó dolgaimon, mert érzem, csak ez a megoldás a problémák leküzdésére... Itthon természetesen folytatódott a feldolgozás, sírás-rívás kíséretében, viszont hihetetlenül jól éreztem magam utána, tegnap még a kollégák is megjegyezték, hogy most olyan sugárzóbb vagyok:) A Belső Megnyugvás - gondoltam :) Persze van még mit dolgozni...
Nagyon szépen köszönöm Grétinek és Mindenkinek a sok-sok segítséget, tanácsot, "anyai" gondoskodást :) Picit tartottam is attól, hogy a jelenlegi "másabb" állapotom miatt kilógok majd, de éppen az ellenkezőjét éreztem, és ezt nagyon köszönöm, hihetetlenül jólesett!
A tábor nagy előnye volt, hogy nemcsak meditáltunk, hanem -én úgy nevezném-, hogy "aktív meditáltunk" is. A tevékeny gyakorlatok számomra ugyanolyan erőteljesek voltak, mint az elmélyülés. Oly sok mindent tettünk-vettünk, hogy repült az idő, és a feladatok sokfélesége hozzájárult ahhoz, hogy életünk különböző területein bontakoztassuk ki feldolgozandó feladatainkat. A tantra gyakorlatok számomra újak voltak, ámde határdöntögetőek, ami nagyon jót tett a sokszor konzervatív, félénk lényemnek :)
Brigi

„Kedves Gréti és a többiek!
Azt hiszem én is életem egyik nagyon fontos felismerését éltem át a táborban. Köszönöm nektek a biztató szavakat, és azt a sok nevetést, idejét sem tudom mikor éreztem magam ilyen felszabadultnak. Tudom, hogy elindultam egy úton, ami a szabadságról szól. Köszönök mindent, biztosan fogunk még talizni.”
Viola

„Remekül éreztem magam veletek, jól ki tudtam kapcsolódni, köszönöm!
Gréti: Igazán tetszettek a gyakorlatok, sokat tanultam belőlük. Különösen a tantra jött jól - nagy szükségem van most a szeretetre... Ötletes volt a társas, és hihetetlenül találó volt, amit a kártyák üzentek! Finom volt az étel és kellemes a hely!”
F.M.

„Nagyon jó volt a tábor!!!!!!!!! Köszönök mindent! Kezdem érteni a dolgokat! :)
Nagyon jó volt együtt nevetni!”
Dia

Előadó: Gere Gréti

Helyszín:
Nagyvenyim

Kezdődik:
2014. dec. 30. kedd 10:00

Vége:
2015. jan. 02. péntek 15:00

Helyszín:

Nagyvenyim
Elérhetőség
Előadó: 
Gere Gréti
Telefon: 
+36703116057
Beküldte: | 2014. dec. 06. szombat - 18:42

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre