Reinkarnációs visszavezetés | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Reinkarnációs visszavezetés

2009. nov. 01. 10:00
2009. nov. 01. 18:00
Kezdődik: 2009. nov. 01. vasárnap 10:00
, tanfolyam, Gál Judit

Reinkarnációs utazás Gál Judit asztrológus vezetésével. A visszatekintés egy speciális mélyrelaxációs technikával zajlik, aminek semmi köze nincs a hipnózishoz. Az utazó maga lát bizonyos képeket, jeleneteket illetve kap információkat; az instruktornak mindössze segítő szerepe van a folyamatban.
A technika és az instruktor segítségével áttekintünk egy előző életet. Általában olyanba kerül az utazó, amelynek csomópontjai a leginkább kapcsolódnak jelen életének aktuális problémáihoz. Az előzmények, okok feltárásával blokkok oldódnak fel, gyakori, hogy szinte automatikusan megszűnnek az említett problémák. Fóbiák, téves beidegződések gyökerét lehet megtalálni a visszatekintéssel, miáltal ezektől is megszabadul az utazó. Nem ritka, hogy - a feldolgozás két-három hete után - szinte meglódul az élete, mintha sohasem kellett volna blokkokkal küzdenie.
Az utazáshoz szükséges technika ismertetése csoportosan, de maga a visszamenet egyenként történik. Érdekes és tanulságos mások utazását is végighallgatni, sőt: az azonos irányú érdeklődés és nyitottság energiája nagy mértékben segíteni tudja az aktuális utazót. Ha valaki semmiképpen sem szeretne mások előtt utazni, akkor természetesen megoldjuk, hogy egyedül maradhasson.
Maximum 6 fő utazása fér bele egy napba, ezért a jelentkezés sorrendjében lehet bekerülni a létszámba. Gondoskodnia kell (célszerű) a résztvevőnek kényelmes ruházatról és táplálékról. A smink viszont felesleges.
Az utazás ideje 9-től kb. 17-18 óráig.
Részvételi díj: 10.000.- Ft+ÁFA/fő. Sikertelen kísérlet esetén (mert ilyesmi is előfordulhat) a következő reinkarnációs utazásnál fél áron vehet részt az érintett, illetve más megoldás is lehetséges megbeszélés szerint.

Élménybeszámoló:
Kíváncsi és nyitott voltam. Nem a kényelmes fekvőhelyért, hanem a problémám megoldása miatt vettem részt reinkarnációs visszavezetésen. A vezető segített haladni, és még akkor is türelmes volt, amikor a lazítás után a rávezetésnél hosszan elidőztem a ,kellemes felhőkön'. A kiinduló pont után már gyorsabban zajlottak az események. Nem kell meglepődni sem a felmerülő helyszínen, sem magunkon.
Az utazást megkönnyíti az elengedettség, ami azért nehezebb akkor, amikor nem tudjuk, hogy milyen hatások érnek majd. Az utazás nem sétagalopp, többnyire fájdalmas dolgok is felmerülhetnek, ám éppen ezekkel kell közvetlenül szembenéznünk.
Maga az utazás is egy merőben új élmény volt, több érzés is hatott rám miközben átéltem korábbi életemet és annak végét is. Azután feltehettem személyes kérdésemet (Pl. hogyan lehetek sikeresebb a munkámban?) és választ is kaptam (ha bizonyos dolgokat időben abba hagyok valamint pontosan beosztom az időmet). Mindezt képi formában, jelképesen (olló és naptár) kaptam. Magánéleti kérdésekre (szülő-gyerek, társ probléma) is választ lehet találni
Eddig kétszer ,utaztam'. Az első nekem is emlékezetesebb volt, ám a második is használható élményeket adott. Mindig segített körülhatárolni a problémát, és egy új megvilágítást is kaptam.

,E., egy pécsi utazó'

Előadó: Gál Judit


Kezdődik:
2009. nov. 01. vasárnap 10:00

Vége:
2009. nov. 01. vasárnap 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2009. okt. 15. csütörtök - 19:59

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre