Purisaca Golenya Ágnes A Helyreállítás kora előadássorozat: A Kozmikus Kristálymag és a Mag-népek - A kristálykönyvtár titkai | Önmegvalósítás.hu

Purisaca Golenya Ágnes A Helyreállítás kora előadássorozat: A Kozmikus Kristálymag és a Mag-népek - A kristálykönyvtár titkai

2013. jún. 14. 18:00
2013. jún. 14. 20:00
Kezdődik: 2013. jún. 14. péntek 18:00
Budapest, előadás, Purisaca Golenya Ágnes

2. rész

A KRISTÁLYKÖNYVTÁR TITKA:
A MAG

Az azonos című amerikai film főhősei elindulnak Földünk középpontja felé, hogy – a film szerinti – katasztrófát elhárítsák, mert a Mag leállása miatt megszűnt a Föld mágneses erőtere, ami egy láncreakcióban mindent a feje tetejére állít. A filmben e hihetetlen helyzet ellenére rengeteg olyan megdöbbentő információ hangzik el, amit azóta a legújabb tudományos kutatások igazoltak. A film tudósai kizárólag olyan tényekkel szembesülnek, mely ellene mond eddigi elképzeléseinknek bolygónk geológiai – és egyéb – struktúrájáról, minőségéről.
És ez pont így van a valós életben is! Nem ismerjük, mi van Földünk belsejében. Az biztosan nem, amit a newtoni fizikai alapján képzeltünk, miszerint szilárd és közepén egy magma működik. A modern szeizmológiai kutatások vették észre elsőként, hogy minden előrejelzés, minden mérés ellene mond ennek a newtoni világnak és a Föld is egészen más, mint amilyennek véltük. Pár évtizede egy orosz kutatócsoport publikált egy cikket “A Föld magja egy óriás kristály?” címmel, mely a mai napig tartó modern kori kutatásokat elindította ezen az úton. Ha végleges válaszok még nincsenek, azt már tudjuk: vélhetően üreges és “homorú”, közepén egy kristálymaggal. Kár, hogy sose figyelünk kellő időben a nagy koponyákra, mint pl. Edmund Halley-re, aki a 17. században már tudta, hogy a Föld üreges és nem tömör. E korszak a nagy tudományos paradigmák kora. Készüljünk fel egészen nyugodtan, hogy naponta dől meg egy-egy régi meggyőződésünk.

Előadásomon a modern kutatások szerinti MAG lesz a kiinduló pont, és innen indulunk “le és föl” térben-időben egy kozmikus szellemi kirándulásra. Mivel a matéria a szellemi minőség, esszencia megnyilvánulása (számunkra is érzékelhető tartománya, formája), az lesz igazán csodálatos, ahogy kibontjuk mindennek a spirituális, “isteni”, kozmikus tartalmát! Összeáll egy végtelenül intelligens “kódolt teremtés” kapcsolati hálózata és mi megcsodáljuk e fényszövetben a felébredt Ön-magunkat.

Kozmikus sétánk főbb téma-állomásai:

- mi is az a Belső Föld, amiről misztikus tanítók oly régóta tudnak?
- ahogyan és amiért a planéták kommunikálnak és egymással szimbiózisban élnek;
- milyen lehetőségeket és persze felelősséget ad mindez a bolygólakóknak;
- összeáll az egyébként darabokként előttünk heverő sok őstörténeti mozaik (pl. földfelszíni építmények- piramisok- valós funkciója és építői)
- megtaláljuk a MAG és a MAG-népek közötti elvághatatlan köteléket
- megértjük őseink, MAG-USaink, MAG-őseink, Mágus-papjaink, Táltosaink, PÁLosaink) tudásának velejét és megértjük, kiknek miért állt és áll a mai napig az útjába ez a kozmikus energia-minőséget működtető tudás
- megcsodáljuk Életfánk gyökerét, magját, melyből fakadunk
- mit is kell és lehet tenniük elsősorban a MAG-népeknek ahhoz, hogy az “Arany-kori” tudásunk, a bolygóminőség (ezzel a testben töltött életminőség) visszaálljon hasítatlanná, egésszé, egész-ségessé, boldoggá?
- milyen is a kozmikus ember a maga kozmikus képességeivel?
- és mit tehetünk, hogy az Isten szerinti úton azzá válhassunk ismét ?
- központi témánk a MAG szellemi – és fizikai – pulzálása, kozmikus tudásközvetítő lényisége lesz

FIGYELEM: AZ ELŐADÁS TELJESSÉGÉHEZ amennyiben nem látta előadásomat KÉRJÜK NÉZZE MEG AZ 1. RÉSZT VIDEÓN:

1. rész

Kvantumteológia – A vallás mint irányított erőtér

Előadó: Purisaca Golenya Ágnes

Helyszín:
ORSZÁGOS MEZŐGAZDASÁGI KÖNYVTÁR és DOKUMENTÁCIÓS KÖZPONT
Budapest, Attila út 93.
Térkép

Kezdődik:
2013. jún. 14. péntek 18:00

Vége:
2013. jún. 14. péntek 20:00

Helyszín:

ORSZÁGOS MEZŐGAZDASÁGI KÖNYVTÁR és DOKUMENTÁCIÓS KÖZPONT
Attila út 93.
Budapest
Elérhetőség
Beküldte: | 2013. jún. 02. vasárnap - 19:24

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre