Pünkösdi meditációs és önmegvalósító tábor | Önmegvalósítás.hu

Pünkösdi meditációs és önmegvalósító tábor

2015. máj.. 22. 10:00
2015. máj.. 25. 16:00
Kezdődik: 2015. máj.. 22. péntek 10:00
Vértesboglár, tábor, Gere Gréti

2015. május 22-25. között egy „Pünkösdi meditációs és önmegvalósító tábort” tartok a Vértes lábánál, Vértesbogláron.

http://www.geregreta.hu/meditabor.html

A cél, hogy a 4 nap alatt nagy fejlődésen, nagy változáson menjünk keresztül. Szeretném, ha ez a négy nap minél hatékonyabb lenne, és segítse mindenkinek a fejlődését, az életében lévő elakadáson való túllépést.

A tábor alapja az önismeret, önelfogadás, szeretet, megbocsátás, elfogadás, elengedés, tudatosság. A tábor hozzásegít ahhoz, hogy a részvevők képesek legyenek megoldani életproblémáikat, megtalálni a belső békét, a boldogságot és felfedezni önmagunkat.

Reggelente pránajáma légzéssel és jógával indítjuk a napot. Utána meditációk, önismereti előadások, spirituális gyakorlatokat, tapasztalások lesznek. Pihenésképpen séta, kirándulás. Dinamikus meditációkkal, transzlégzéssel, tánccal, lélektánccal töltjük fel testünket, lelkünket. :-) Esténként pedig kötetlen szabad foglalkozás, spirituális társasjáték, beszélgetés, tábortűz, közös éneklés vagy tánc (kinek mi, igénye szerint). :-)

Ehhez minél több gyakorlatot tervezek:
- előadások, beszélgetések
- energetikai gyakorlatok
- önismereti és problémamegoldó meditációk (elengedés, elfogadás, megbocsátás, szívnyitás, párkapcsolat kötődések, belső férfi, belső nő, gyermekkori minták feldolgozása, szeretet, önszeretet, félelmek oldása, munka, hivatás megtalálása, elakadások, blokkok oldása stb.)
- spirituális meditációk (önvaló kutatás, egó, személyiség, lélek, Forrással való kapcsolat stb.)
- csakratisztító meditáció
- tantrikus gyakorlatok
- lélekgyógyászat, lélek-szer-elés, egyéni terápiák, reinkarnációs utazás igény szerint
- kundalini meditáció, kundalini ébresztés
- karmatisztítás
- hangtál meditáció
- pránajáma légzés
- szabadtánc, hastánc, lélektánc
- transzlégzés
- transztánc
- újjászületés terápia (magzati és születés élmény, születési traumák feldolgozása)
- kirándulás (és gyakorlatok kint a természetben)
- tábortűz, esti sütögetés, beszélgetés
- este tarot és spirituális társasjáték, beszélgetés, spiri filmnézés (igény esetén)
- este közös éneklés, dobolás, zenélés (igény esetén)
- este tánc, buli (igény esetén) :-)
- és sok-sok nevetés! :-)

Ez a sok program a négy napban nem feltétlenül fér bele (ez függ természetesen a résztvevőktől is), de spontán és intuitív módon, valamint igény szerint minél többet szeretnék betenni.

Időpont: 2015. május 22-25. (péntek délelőttől, hétfő délutánig, 4 nap)
Helyszín: Vértesboglár, Kun Pista Vendégház

http://www.vertesszallas.hu/galeria/

https://maps.google.com/maps/ms?ie=utf8&hl=hu&msa=2&dg=feature

Szállás: Hangulatos házban, 3-4-5 ágyas, zuhanyzós szobákban, közös helyiséggel.
Étkezés: Vega reggeli, kétfogásos ebéd, vacsora.
Utazás: Teleautókat tudunk szervezni, de Budapestről busszal és vonattal is könnyen és gyorsan megközelíthető a helyszín.)
Ár: A 4 napos program, szállás és étkezés, összesen 39.000 Ft.

A táborba maximum 12 fő tud jelentkezni, mert a családias hangulatot, a személyes tanácsadást és az egyéni fejlődést fontosnak tartom. Ezért kérlek, ha szeretnél részt venni az elvonuláson, jelentkezz privátban minél előbb. A jelentkezésedet 15.000 forint előleg befizetésével tudom elfogadni.

A táborba kezdők és haladók is jelentkezhetnek, a meditációk és a gyakorlatok mindenkinek hoznak hatalmas tapasztalásokat, élményeket! :-)

Gyere és töltsd velünk ezt a pár napot, kapcsolódj ki, fejlődj, és ismerkedj meg nagyszerű emberekkel!
Várlak szeretettel!
Gere Gréta
70/311-60-57
http://www.geregreta.hu/meditabor.html

Ízelítő az előző táborok résztvevőitől:

"Én, az érett férfikor küszöbön álló ember, aki mindent alaposan eltervezett, kiszámolt, ellenőrzött, négy-lábbal állt a földön, minden erőm, és erős akaratom ellenére, elvesztettem a legfontosabbat. Saját magamat!
A táborba azért mentem, (minden előítéletem ellenére,) mert már nem is reménykedtem, hogy valaha is boldog lehetek. A boldogság itt nem a szokásos társadalmi lét alapján értendő, hanem a harmónia, a szeretet, és a teljesség igényét jelenti.
Aztán a négy nap alatt, minden amiben hittem, amit bebetonozott igazságnak véltem, szertefoszlott. Megmutatva minden gyengeségem, hibám, tévedésem, de nem csak ezt, hanem a kiút lehetőségét is megélhettem!
Mint az utolsó oxigén molekuláért küzdő fuldokló, akként agonizáltam létem peremén, mikor gyengéden megfogtak, kihúzták fejemet a posványból, és én hörögve sípoltam tele tüdőmet az éltető levegővel, mintha abból többet nem kapnék, habzsolva, sírva. Döbbenet.
Aztán megéreztem a szeretetet, az elfogadás örömét, a való világot, és végre tudom, mindeddig csak álomba merülve éltem szürke hétköznapjaim.
Tényleg van kiút!
Ez az én ajándékom, ezt kaptam tőletek, tőled Gréti!
Kívánom minden embernek, aki még nem tapasztalta meg, (még ha csak egy kicsit is) az egyetemes kegyelem állapotát, legyen benne része!
És azóta már tudom: mégis táncolnak a fák, csak kérnem kell...Jöjj lesd meg hogyan."
Hálás szívvel: Laci

"Én is nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem ezen a táboron, amelyen olyan mélyreható élményeket szereztem, amelyeket soha nem fogok elfelejteni. Nagyon köszönöm azt a törődést és azt a sok figyelmet, amit tőled és a többiektől kaptam. Remélem mindenkiben ilyen szép élményeket hagyott ez a pár nap, és nagyon szeretnék még részt venni hasonló eseményen."
G. Zsuzsanna

„Nagyon köszönöm Nektek a négy nap közös élményeit! Nagyon jó volt együtt! :-) Belső nyugalom, ellazulás és életöröm - nekem leginkább ezek megélése, megtalálása körül folyik most a belső munka, és érzem, hogy a tábor ebben nagyon sokat segített, sok mindent beindított! A tábor alatt is végig meglepően nyugodtnak éreztem magam belül (még ha a zizi gesztikulációm nem is ezt mutatta... :-) ), és ez azóta is tart. Észrevettem, hogy jobb a kedvem, energikusabb vagyok, többet viccelődöm, mint előtte. És ennek nagyon örülök! :-) Csinálom itthon a légzőgyakorlatokat is, és lelkesen próbálkozom az itthoni meditálással. Utóbbinak rendszerint persze bealvás a vége, de sebaj, legalább jóízűeket alszom... :-)”
Szilvi

„A tábor leginkább a belső nyugalom érzésével írható le, még ha ennek ára az is, hogy feltörjön a sok fájdalom. Én ott értettem meg, mekkora ennek a jelentősége, hiszen már jó ideje "próbálkozom" különféle módszerekkel. Igyekszem ezután rendszeresen meditálni a fájó dolgaimon, mert érzem, csak ez a megoldás a problémák leküzdésére... Itthon természetesen folytatódott a feldolgozás, sírás-rívás kíséretében, viszont hihetetlenül jól éreztem magam utána, tegnap még a kollégák is megjegyezték, hogy most olyan sugárzóbb vagyok:) A Belső Megnyugvás - gondoltam :) Persze van még mit dolgozni...
Nagyon szépen köszönöm Grétinek és Mindenkinek a sok-sok segítséget, tanácsot, "anyai" gondoskodást :) Picit tartottam is attól, hogy a jelenlegi "másabb" állapotom miatt kilógok majd, de éppen az ellenkezőjét éreztem, és ezt nagyon köszönöm, hihetetlenül jólesett!
A tábor nagy előnye volt, hogy nemcsak meditáltunk, hanem -én úgy nevezném-, hogy "aktív meditáltunk" is. A tevékeny gyakorlatok számomra ugyanolyan erőteljesek voltak, mint az elmélyülés. Oly sok mindent tettünk-vettünk, hogy repült az idő, és a feladatok sokfélesége hozzájárult ahhoz, hogy életünk különböző területein bontakoztassuk ki feldolgozandó feladatainkat. A tantra gyakorlatok számomra újak voltak, ámde határdöntögetőek, ami nagyon jót tett a sokszor konzervatív, félénk lényemnek :)
Brigi

„Kedves Gréti és a többiek!
Azt hiszem én is életem egyik nagyon fontos felismerését éltem át a táborban. Köszönöm nektek a biztató szavakat, és azt a sok nevetést, idejét sem tudom mikor éreztem magam ilyen felszabadultnak. Tudom, hogy elindultam egy úton, ami a szabadságról szól. Köszönök mindent, biztosan fogunk még talizni.”
Viola

„Remekül éreztem magam veletek, jól ki tudtam kapcsolódni, köszönöm!
Gréti: Igazán tetszettek a gyakorlatok, sokat tanultam belőlük. Különösen a tantra jött jól - nagy szükségem van most a szeretetre... Ötletes volt a társas, és hihetetlenül találó volt, amit a kártyák üzentek! Finom volt az étel és kellemes a hely!”
F.M.

„Nagyon jó volt a tábor!!!!!!!!! Köszönök mindent! Kezdem érteni a dolgokat! :)
Nagyon jó volt együtt nevetni!”
Dia

Előadó: Gere Gréti

Helyszín:
Vértesboglár
Vértesboglár, Petőfi S. u. 8.
Kun Pista Vendégháza
Térkép

Kezdődik:
2015. máj.. 22. péntek 10:00

Vége:
2015. máj.. 25. hétfő 16:00

Helyszín:

Vértesboglár
Petőfi S. u. 8. Kun Pista Vendégháza
Vértesboglár
Elérhetőség
Előadó: 
Gere Gréti
Telefon: 
+36703116057
Beküldte: | 2015. márc. 11. szerda - 09:00

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre