Pszichoinformatika Tábor Balatonbogláron Szeptemberben | Önmegvalósítás.hu

Pszichoinformatika Tábor Balatonbogláron Szeptemberben

2022. szep. 22. 10:00
2022. szep. 25. 18:00
Kezdődik: 2022. szep. 22. csütörtök 10:00
Balatonboglár, tábor, Bognár Tas

AURALÁTÁS ÉS ELEMZÉS

TISZTÁNLÁTÁS, INTUÍCIÓ ÉS TONGLEN

TUDATOS ÁLMODÁS ÉS TUDATOS TEREMTÉS

HIVATÁS MEGTALÁLÁSÁNAK TECHNIKÁJA

KIKAPCSOLÓDÁS - MEDITÁCIÓS TECHNIKÁK - FELTÖLTŐDÉS

A tábor egyaránt elméleti és gyakorlati tanításokból áll, egy összefüggő szálra fűzve. Számos életre szóló hasznos technikát sajátítunk el, és próbálunk ki a gyakorlatban, kiscsoportos formában. Minden nap délelőtt és délután intenzíven, de könnyedén vesszük át a több száz (ezer?) éves ázsiai tanításokat, és amire a hétköznapi tanfolyamokon nincs lehetőség: a folyamatos gyakorlás közben felmerülő kérdésekkel kapcsolatos konzultáció!

Bognár Tas több, mint 2 évtizede főállásban alkalmazza, és 15 éve folyamatosan tanítja sikeresen az 5 éves ázsiai élete során tibeti és thaiföldi mesterektől tanult technikákat. A gyakorlatok mindenki számára közérthetőek és sikeresen alkalmazhatóak a hétköznapokban, mindenféle spirituális előképzettségtől és vallási hovatartozástól függetlenül. Tas számtalan tábornak volt már vezető oktatója, több ezer tanítvány végezte el sikeresen tanfolyamait: www.pszichoinformatika.blog.hu

A tanítások mind tudati jellegűek. Csak olyan témákkal foglalkozunk elméletben és gyakorlatban, amik bár spirituálisnak vannak elkönyvelve, mégis teljesen természetesen velünk született képességek egytől egyig. Mindenkinek van intuíciója, mindenki szokott álmodni, mindenki szokott teremteni, és bár meglepő, de mindenki látja, vagy más módon érzékeli az aurát. Természetesen mellékszálon elengedhetetlen meditációs technikákat is begyakorlunk, és még sorolhatnám, mennyi egyéb fontos információ hangzik majd el, melyek a hétköznapi életben alkalmazva biztosan hasznunkra válik minden téren.

Szállásunk évek óta kifejezetten hasonló szellemiségű táboroknak ad helyet, egy csendes, tiszta környezetben, Balatonbogláron, a tótól 15 perc sétára. A hasonló szellemiség miatt szállásadónk, és egész “otthonunk” egy hullámhosszon lesz velünk. A két különálló házban 2-3 ágyas szobákban fogunk lakni, szobánként saját fürdővel. Az emeleti szinten fedett teremben lesznek az elméleti tanítások, a gyakorlatokat pedig együtt is és külön is itt fogjuk gyakorolni. Képeket ezen a linken lehet találni: Aranyhíd Vendégház és Életmód Központ.

Vegán étkezés külön egyénileg rendelhető egy olyan kreatív, üde energiával rendelkező hölgytől, aki az indiai fűszerezésű, ayurvedikus ételek lelkébe szó szerint belegyúrja a szeretet energiáját. A lentebbi linken megtekinthető néhány döbbenetes fotó az ételekről, de kipróbálni sajnos csak a táborban lehet. Gyöngyi ételei nem csak egészségesek, tartalmasak, de már szinte a “fine dining” határait súrolja. Étvágygerjesztőnek ezt a linket javaslom: Gyöngyi Vega Konyhája.

A négy teljes napunk tartalmaz 160.000 Ft értékben több tanfolyamot, hangulatos balatonboglári szállást három éjszakára, és egy életre szóló élményt, pompás társaságban!

A tábor ára: 80.000 Forint.

Előleg: 40.000 Forint.

Jelentkezés: tasbognar@gmail.com

Helyszín: Aranyhíd Vendégház és Életmód Központ, 8530 Balatonboglár, Fonyódi út 40.

Időpont: 2022, szeptember 22-25.

Szükséges hozni: Jegyzetfüzet vagy diktafon, és egy meditatívabb tudat a tanfolyamokhoz ajánlott!

Bővebb információ: a Pszichoinformatika FaceBook oldalán található.

Telefon: 06 30 850 1124.

Várunk szeretettel!

Bognár Tas

Előadó: Bognár Tas

Helyszín:
Aranyhíd Vendégház és Életmód Központ
Balatonboglár, 8530, Fonyódi út 40
tasbognar@gmail.com
Térkép

Kezdődik:
2022. szep. 22. csütörtök 10:00

Vége:
2022. szep. 25. vasárnap 18:00

Helyszín:

Aranyhíd Vendégház és Életmód Központ
Fonyódi út 40 tasbognar@gmail.com
Balatonboglár 8530
Elérhetőség
Előadó: 
Bognár Tas
Telefon: 
+36308501124
Beküldte: | 2022. máj.. 22. vasárnap - 10:46

Hozzászólások

0 hozzászólás