PSZICHOINFORMATIKA KURZUS - online | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Önismereti gyakorlás Haladóknak
Budapest
workshop jún. 19. 10:00
vasárnap

PSZICHOINFORMATIKA KURZUS - online

2016. márc. 05. 10:18
2016. márc. 26. 10:18
Kezdődik: 2016. márc. 05. szombat 10:18
Budapest, tanfolyam, Bognár Tas

PSZICHOINFORMATIKA
KURZUS
Elméleti és gyakorlati tanfolyamsorozat Bognár Tas vezetésével

A Pszichoinformatika Kurzus négy napja tartalmazza az Auralátás és -elemzés tanfolyamot, a Tisztánlátás tanfolyamot (intuíció), a Tudatos Álmodás tanfolyamot, és a Tudatos Teremtés tanfolyamot is egyben! Összességében olyan technikákat tanulunk, amikkel tudatunkkal tudunk hatással lenni magunkra, életünkre, környezetünkre, energetikánkra.

Bognár Tas: 15 éve gyakorolom, használom főállásban és évek óta tanítom az alábbi technikákat. Több tízezer kliensem auráját elemeztem az utóbbi évek alatt, és a „pszichoinformatika” tanfolyamot több ezer tanítvány sajátította el sikeresen. Öt éves ázsiai életem során, kolostorokban tanult és alkalmazott technikákkal, saját tapasztalatokkal és kutatási eredményekkel kiegészítve állítottam össze a tananyagot, nyugati életmódra szabva. Korábban főállású informatikus lévén, egyszerűen, érthető nyelvezetben adom át a technikákat, melyeket azonnal a tanfolyamon ki is próbálunk, éles helyzetekben! Az első élmény pozitív értelemben drasztikus, spirituálisan sokkoló, és igen nagy önbizalmat ad a tanítványoknak, eleddig ismeretlen, ám velünk született képességükkel kapcsolatban.

Az auralátás egy spirituális felkészültséget nem igénylő, fizikai képesség, mely ugyan velünk született, ám a felnőttek többsége már csak újratanulással aktivizálhatja. Már a tanfolyamon fogjuk látni auránkat minimális szinten, majd pár hét gyakorlás után mások auráját is elemezhetjük, mivel a tanfolyamon az aura alapszintű elemzését is megtanuljuk.

Haszna a képességnek ugyan mindenképpen sok, de el kell mondjam, hogy pusztán az auralátás lehetőségei korlátozottak, mivel optikailag az aurából nem tudunk meg mindent, ami egy elemzéshez szükséges..ezért fogunk tanulni a tisztánlátásról is. Annyit bizonyosan megtudunk az aurából, amire alapszinten szükségünk van: alapszínek, hangulatszínek, és különböző testi pontokon alul- vagy túlműködések. Ez gyógyítóknak kifejezetten ajánlott tudás!

A tisztánlátás, a hatodik érzék és a harmadik szem egyazon tudati jelenség különböző nevekkel ellátva. Valójában a tudat érzékszerve, mely belső képekben és érzésekben mutatja meg memóriánkban található emlékeinket. Amikor pedig alszunk, többnyire tudatalattinkat érzékeljük álmokként, lelki szemünkkel belső képekként. És amikor se nem gondolkozunk, se nem alszunk, meditatív állapotban képesek vagyunk érzékelni a kollektív tudatmezőn keresztül más kisugárzásokban rejlő emberi vagy egyéb tudati, lelki információkat is. A hatodik érzék egy általában inaktív, kihasználatlan képességünk, melynek tudatos használatát érdemes elsajátítani, hiszen így egy újabb, térben és időben is távolabbról vevő, és oda hatni is képes érzékszervvel gazdagodhatunk!

Az auralátás és a tisztánlátás felhasználási területei nagyon szerteágazóak, az élet minden területén alkalmazhatjuk hétköznapi dolgoktól kezdve egészen a professzionális főállású felhasználásig. A tanultak alkalmazhatóak hétköznapi auraelemzésre, tisztánlátásra, spirituális diagnózisra, médiumitásra, távolbalátásra, chanellingre, intuícióra, hiányzó láncszemek megtalálására, életünk elakadásának feltérképezésére, a jövő érzékelésére stb. Bizonyos „érthetetlen” élethelyzetek átlátását nagyban segíti a technika ugyanúgy, mint mások problémái mögött meghúzódó valós problémák feltárását.

A tudatos álmodás egyrészt érdekes, szórakoztató élmény, másrészt spirituális tapasztalat, harmadrészt a technikák gyakorlása a hétköznapi tudatosságot is rendkívül emeli. Mint talán tudjuk, hogy életünk egy harmadát átalusszuk, és összesen körülbelül 8 évet álmodunk. A tudatos álmodás ezt a 8 évet teszi sokkal élvezhetőbbé, tudatosabbá, érdekesebbé, mindemellett olyan információk birtokába is kerülhetünk, melyek életünk továbbvitelében, egészségünk állapotában, vagy másokkal kapcsolatban segíthetnek

A tudatos teremtés nem arról szól, hogy kisistent játszunk, hanem olyan praktikus tibeti technikákat tanulunk meg, amivel úgymond „meg hackelhetjük”, megváltoztathatjuk a valóságot olyan irányba, amilyen irányba valójában történnie kellene a dolgoknak, történéseknek. Aminek meg kell történnie, az meg is fog történni, csak vannak dolgok, amikre tudunk hatással lenni, hogy hamarabb történjen meg, vagy olyan pontos precizitással, ahogy valójában kellene.

Pszichikai képességeink jóval többre képesek, mint gondolnánk, és ezen képességeket a tibetiek, Mestereim az általunk elérhető legmagasabb szintre fejlesztették. A Pszichoinformatika kurzus technikái az élet minden területén hasznosak, és ajánlott azokat tovább is adni gyermekeinknek, barátainknak, vagy bárkinek.

A Kurzus március 5-én délelőtt 10-kor indul, délután 18-ig tart, majd a rá következő szombatokon (03.12., 03.19., 03.26.) szintén ebben az időpontban tartjuk a képzést.

A Kurzusra jelentkezni a tasbognar@gmail.com címen lehet, Skype név elküldésével, és a tanfolyam összegének kifizetésével, az alábbi számlaszámra. Mivel a tanfolyam maximum 6 főt bír, technikai okok miatt, ezért az átutalások sorrendjében tudom fogadni a tanítványokat, és utalás után tudom küldeni a tanfolyami anyagokat.

A kurzus ára 33.000 forint, melyet utalással lehet rendezni.

A kurzusra különösebben előkészülni nem kell, de némi meditáció és vizualizáció segítheti a munkánkat!

Addig is a legjobbakat!

Bognár Tas

tasbognar@gmail.com
www.auraszakerto.hu

Előadó: Bognár Tas

Helyszín:
Budapest, 12223, Rózsakert u. 3-11.
Előzetes bejelentkezés szükséges!
Térkép

Kezdődik:
2016. márc. 05. szombat 10:18

Vége:
2016. márc. 26. szombat 10:18

Helyszín:

Rózsakert u. 3-11. Előzetes bejelentkezés szükséges!
Budapest 12223
Elérhetőség
Előadó: 
Bognár Tas
Telefon: 
+36204246114
Beküldte: | 2016. jan. 30. szombat - 06:56

Hozzászólások

0 hozzászólás