Plejádok energetikai gyógyító rendszere | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Rendszeres Transzlégzés: minden hó első szombatján
1132 Budapest
workshop nov. 07. 17:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Plejádok energetikai gyógyító rendszere

2008. okt. 24. 18:00
Kezdődik: 2008. okt. 24. péntek 18:00
, tanfolyam, Lőcsei Fanni

"ENERGETIKAI GYÓGYÍTÓ RENDSZER
FÉNYMUNKA, A PLEJÁDOK FÉNYKÜLDÖTTEIVEL"
Című tanfolyam

A tanfolyam során a Plejádokkal együtt végezzük a fénymunkát. Az elsajátítható gyakorlatok a megvilágosodást, a fénytesti átalakulást segítik elő. A KA minta aktíválása felgyorsítja a küldetésünk teljesítését, a jelen inkarnációnkban. Olyan öngyógyító- és tisztító hatásos technikákat tanulhatsz meg, amelyekkel napjainkban a bolygónkon zajló, nagy erejű kozmikus változás miatt felgyorsuló testi és energetikai átalakulásod kellemetlen tüneteit tudatosan képes leszel feloldani.

Plejádok I.-II rész.

Plejádok gyakorlatai meditációs gyakorlatok. Szükséges hozzá a vizualizáció és a koncentráció. Növelik a tudatosságodat, a belső békédet. Erőteljes tisztító és gyógyító hatásúak. A gyakorlatok összekapcsolnak a Földanyával és az Égi Atyával, azaz polárisan kiegyensúlyozottá tesznek. Kitisztítják az energiacsatornákat, hogy beáramolhasson a fény. Ezeknek a gyakorlatoknak az elsajátítása szükséges ahhoz, hogy a Fénymunka során felgyorsuló testi-lelki folyamatokat kezelni tudjuk, hogy meg tudjunk birkózni a felszínre törő karmikus mintákkal, gondolatokkal, hitrendszerekkel, és feloldjuk az energetikai blokkjainkat. A gyakorlatok eszköztárt adnak a kezünkbe, amely által ezeket a helyzeteket képesek leszünk feloldani és túllépni rajtuk.

Az I. részben megtanulod az Egészséges Határaidat kialakítani.

Megtanulod a tudatos földelést, ami biztosítja, hogy a testedben legyél, összekapcsolva a Földdel. Ha nem helyezed bele a létezésedet teljesen a fizikai testedbe, akkor hogyan akarod az anyagban levő korlátaidat feloldani, hogyan akarsz ebből valaha is felemelkedni? Megtanulod a tudatos aurakialakítást: a legcélszerűbb auraformát és méretet kialakítani. Ha túl nagy az aurád, szétesett vagy, átvehetsz másoktól negatítv energiákat, érzelmeket. Ha feszült vagy, akkor túl szűk az aurád, ha tudatosan megnöveled ekkor, megnyugszol. Megtanulod az aurádat kitisztítani és a legmegfelelőbb védelemmel ellátni. A gyakorlatokkal elérheted az otthonod, munkahelyed, kocsid stb. energetikai tisztítását és védelmét. Megtanulod, hogyan teremts magadnak jó alvást. Megtanulod a módszer egyik legfontosabb alapgyakorlatát az ANK mintájára a gerinc melletti energiapályákat összekötő energiakeringetést, ami által összekapcsolod az Eget a Földdel, kitisztítod a gerinc melletti pályákat (itt van a legtöbb energiablokkunk), harmonizálod a női-férfi energiákat, feltöltöd magadat Fénnyel. Erre a módszerre épül a II. részben, a csakrák rózsákkal való energetikai tisztítása és fénnyel feltöltése. A csakrák energetikai töltése felpörgeti őket, ami felgyorsítja a spirituális fejlődésedet.

A II. részben a gyakorlatokkal eszközöket kapsz a kezedbe, amelyekkel az asztrális és mentális síkon tudsz dolgozni. Az ezeken a síkokon létrejött energiablokkjaid, sérüléseid megmérgezik az életedet. Szenvedést, problémákat teremtesz magadnak az életedben, amelyek fizikai betegségek formájában is megjelenhetnek. A Plejádok megtanítanak olyan gyakorlatokra, hogy ezeket nagyon egyszerűen fel tudd oldani.

Meg tudod magadat tisztítani a "rózsafújás" segítségével a negatív érzelmeidtől, illetve másoktól átvett negatív érzelmektől. Át tudod alakítani a rossz szokásaidat, magatartás mintáidat. Meg tudsz szabadulni a tapasztalataidból szerzett, vagy a másoktól átvett negatív képzeteidtől. Mint tudod, a hiedelem, a hitrendszered az alapja annak, hogy mit teremtesz az életedben. Ha nem működnek az életed egyes területei, akkor feltérképezve a hiteidet, egyszerű gyakorlattal ezeket átírhatod. Sajnos nem vagyunk azzal tisztában, hogy a már jelen pillanatban nem aktuális, már rég elavult szerződéseink vannak, amelyeket az előző életeinkben, vagy ebben az életünkben kötöttünk, mérgezik a jelenlegi életünket és megakadályozzák, hogy boldogok lehessünk, hogy fejlődjünk. Ugyanígy a régi kapcsolataink során kialakított energetikai kötések okozhatják életünk akadályait. Ha nem vagyunk tisztában azzal, hogy nem csak fizikai síkon tudunk szerződést és energetikai kötést létrehozni másokkal és ők is velünk, mindaddig kiszolgáltatottak vagyunk. Megtanuljuk, hogyan lehet ezeket megtalálni, feloldani és tudatosságunk alá vonni.

A módszertan egyik legszebb gyakorlata a "MOST" gyakorlat. Segítségével nagymértékben megnövelheted a jelenben az erődet azáltal, hogy a múltban és a jövőben lévő energiádat a mostba áthozod, koncentrálod.

III. rész. Plejád fénymunka

Az első két rész gyakorlatainak elsajátítása szükséges a III. részhez.

KA csatornák tisztítása és a KA minta aktíválás. A csoport kézrátételes gyakorlatokkal és meditációban végzi. Plejádok dolgoznak rajtunk keresztül az energetikai sérüléseink miatt az eltömődött vezetékeink tisztításán és cseréjén. A KA az energetikai vezeték (fényvezeték hálózatunk), amelyen keresztül a Felsőbb Énünk leszáll az anyagba, illetve a fizikai testtel együtt felemelkedik. Ez az a folyamat, amikor a testünk fénnyé alakul át. A KA Minta aktíválás a küldetésünk aktíválását jelenti és azt, hogy a Plejádoknak engedélyt adunk a segítésre, hogy a KA mintában meghatározott életfeladatunk, rendeltetésünk teljesítésében közreműködjenek, felgyorsul ennek a folyamata. A KA minta a koronacsakránk alatt helyezkedik el és összeköttetésben áll a fényelosztásért felelős tobozmiriggyel.

A Delfin Agyminta programozás

Abban segít, hogy helyreállítsuk agyunk-és testünk elektromos hálózatát. A KA energia (elektromos áramhoz hasonló) a mi vezetőképességünkön múlik, hogy szabadon tud-e áramolni a szervezetünkben. Erre különösen az idegrendszerünknek és a vázizomzatunknak van szüksége. A tökéletes működésre a Delfinek a példák. Tulajdonképpen a Delfin Agyminta Programozás, a Delfin mozgások elsajátítását jelenti.

Ezek a gyakorlatok nagyon hatásosan alkalmazhatók a rögzült mintáink, a vázizomzati fájdalmaink oldására, és sérülésveszélyeinknek álhárítására. Nagy jelentősége van az agyféltekék harmonizálásában.

Fénykamra gyakorlatok.

Ősi Atlantiszban és Egyiptomban is használtak hasonló jellegű fénykamrákat.

Magas szintű meditációs gyakorlatok, amelyek segítségével szellemi gyógyításokat, energiaharmonizálást tudunk elérni. A magas asztrálsíkon történő fénymunkáról van szó.

0-0-0-0-0

Az Amorah Quan Yin könyve, mégpedig abból a Delfin Agyminta Programozással kapcsolatos nagyon erőteljes szinkronicitás élményem indított el, hogy ezekkel a gyakorlatokkal foglalkozzam. Sok személyes benyomást szereztem és múlt év tavaszától vezetek csoportokat, amelyek során a Plejádok tanítanak bennünket a foglalkozások alkalmával és álmunkban is. Úgy gondolom, hogy nagyon fontos a csoport, ahol meg lehet osztani a tapasztalatokat.

Vállalok egyéni foglalkozást, kis és nagyobb csoporttal munkát egyaránt.

Októbertől lehet az I. részre, "Egészséges határok" jelentkezni.

- Lehetőség van - kisebb csoportban - két hétvégi napon, kéthetenként, 3 órában, azaz összesen hat órában elvégezni.

Helyszín: 1174 Budapest, (Rákoshegy)

Kiss János

u. 25.

Javasolt időpont: október 4, és 18.-a. 14-18 óráig.

- Nagyobb csoportban 8-12 fő, péntekenként 2 órában, az Angyalszív Egészségházban (Budapest, Lónyai u. 24. (11.-es kapuszám), a Kálvin térhez közel).

Időpontok: október 10, 17, 24. 19-21 óráig.

Részvételi díj 5000 Ft mindegyik esetben.

Jelentkezés: Szeptember 30-ig, 50 % előleg befizetésével. A maradék összeget az első alkalommal fizeted ki.

A csoportok az I. rész befejezése után, folytathatják a továbbtanulást a II. rész gyakorlataival.

Egyéni munkát is vállalok előzetes időpont egyeztetéssel.

Ha el szeretnéd végezni, akkor küldjed el jelentkezésedet!

Szeretettel

Lőcsei Fanni

www.anandakft.hu

delfin@anandakft.hu

30/659-0589

Előadó: Lőcsei Fanni


Kezdődik:
2008. okt. 24. péntek 18:00
Elérhetőség
Telefon: 
+3612990989
Telefon: 
+36304391470
Beküldte: | 2008. szep. 30. kedd - 20:16

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre