PÉNZ ÁRAMLÁSA - oldjuk azokat blokkokat, melyek gátolják a pénz áramlását az életedben. | Önmegvalósítás.hu

PÉNZ ÁRAMLÁSA - oldjuk azokat blokkokat, melyek gátolják a pénz áramlását az életedben.

2014. márc. 13. 09:00
2014. márc. 13. 20:00
Kezdődik: 2014. márc. 13. csütörtök 09:00
, tanácsadás, TÓth Mária

őség teremtő nap

A bőség, gazdagság és a pénz fogalmához számtalan hitrendszeri minta, vallási hiedelem és tiltás kapcsolódik. Különösen érzékeny terület a spirituális tanító és gyógyító tevékenységet folytatók, illetve a „lélek útját járók" köre.

Megvizsgáljuk, hogy milyen tanult vagy felvett hiedelmeink kapcsolódnak a pénzhez. Mennyire van egyensúlyban az elfogadás, bevétel és az adakozás, kiadás és, hogy vajon benne vagyunk-e egyáltalán ebben az áramlásban, vagy az rajtunk kívül létezik. Rákapcsolódunk a kozmikus Bőség Forrásra és ezzel a korlátlan, végtelen erővel, szabadsággal teremteni kezdünk.

Abban mélyülünk tovább, hogy feltárjuk, milyen érzelmi, mentális esetleg karmikus töltések nehezítik a bőség, az anyagi biztonság, a jól-lét teremtését az életünkben.

Korábbi életeink Templomi szolgálataiban sokszor tettünk szegénységi fogadalmat, és választottuk az anyagi javakról való teljes lemondást. Ezen múltjaink és fogadalmaink oldása történhet meg e napon.

Másrészt korlátozhatnak olyan életek emlékei is, amelyekhez bűntudat kapcsolódik. Amelyben - úgy éreztük - rosszul bántunk a pénzzel, visszaéltünk a gazdagsággal, vagy a kapzsiság, önzés, irigység és birtoklás csapdájába estünk. Előfordulhat, hogy ettől való félelmünk választ el bennünket a bőség megélésétől, és ezért nem tudunk bekapcsolódni a kreatív, teremtő pénz-energiák áramlásába.

Lehetséges, hogy karmikus adósságunk törlesztése miatt nem tudunk most elfogadni.

Ez a nap lehetőséget ad egy mély belső utazásra, amelyben ezeket az emlékeinket feltárhatjuk és fénnyé tehetjük végül, hogy újra teljes szabadsággal léphessünk be teremtő folyamatainkba!

Ha esetleg ez az időpont ,nap nem felel meg írj emailt és megbeszéljük.
Kb kétórás elfoglaltság
Továbbá a következő teremtő napokra is jelentkezhetsz egész héten

Előadó: TÓth Mária


Kezdődik:
2014. márc. 13. csütörtök 09:00

Vége:
2014. márc. 13. csütörtök 20:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36302155836
Beküldte: | 2014. febr. 09. vasárnap - 15:21

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre