Örömteli Lét - Access Bars elsajátítása | Önmegvalósítás.hu
Program típus
Tantra este Edinával
Budapest
workshop okt. 24. 18:00
szombat
Tantra este Edinával
Budapest
workshop nov. 07. 18:00
szombat

Örömteli Lét - Access Bars elsajátítása

2014. nov. 29. 09:00
2014. nov. 29. 17:00
Kezdődik: 2014. nov. 29. szombat 09:00
Budapest, tanfolyam, Pongrácz Rita

Emberekkel foglalkozol, kezelsz, beszélgetsz, segítesz? Akkor itt a helyed! Tökéletes új / kiegészítő technikát adunk kezedbe!
Gyermeked izgul az óvodában, iskolában? Segítenél neki? Akkor itt a helyed! (Hozd gyermekedet is, neki ingyenes a tanfolyam, és utána ő lesz kedvenc terapeutád!)

"A Bars jótékony hatása gyermekekre és családokra" cikk
http://hun.accessconsciousness.eu/blog/2014/08/24/a-bars-jotekony-hatasa...

Társad ideges, levert, fáradt? Akkor itt a helyed!
Van bárki a környezetedben, aki szorong, rosszul alszik, sápadt, fáradékony, kedvetlen, ráférne a lazítás? Akkor itt a helyed!

"Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosságnak a hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. "- Gary Douglas

Mi lenne, ha véglegesen el tudnád engedni az életeken, generációkon át ismételt mintákat, elvárásokat, traumákat, korlátokat, akadályokat, esküket, fogadalmakat?
Mi lenne, ha végre szabadon lélegezhetnél, örömmel élhetnél, és könnyedén teremthetnél?
A mindenségben végtelen választásaink vannak, de eddig ezekkel a blokkokkal elrejtettük magunk elől. Ez a tanfolyam segít ezeket tisztítani és észrevenni, ki vagy Te mindez alatt?

Az Access Bars 1 napos tanfolyam a kezelés elsajátítása a szeretetteli önkiteljesedéshez és a könnyed és örömteli élethez. Energetikai kezelés, mely használható képesítést ad (életmód) terapeutáknak is. Családban, ismerősöknek segítő gyógymód mindenki számára.

Katt: http://youtu.be/3BaBWRHnN-s

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!
Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!
Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el(be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni!
Mindezt úgy tesszük, hogy elengedjük és kitisztítjuk az elmédből az eddigi téves, önbüntető hitrendszereket és mintákat, mint pl. nekem nem jár; bűntudatot, félelmeket, önértékelési problémákat, magányt, szorongást, elkülönülést stb.
Nem lesz tovább kérdés hogyan örülj, hogyan fogadj el, hogyan szeress, hogyan járd az életutadat, mert már tudatosan fogsz teremteni!!
A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Befektetés magadba: 35.000,- Ft/fő, 15 éves korig ingyenes, 15-17 éveseknek 17.500,- Ft /fő
Jelentkzésed várja Pongrácz Rita access bars facilitátor, 0630/9706006; szivarvanyforrasa@gmail.com

Előadó: Pongrácz Rita

Helyszín:
Szivárvány Forrása Központ
Budapest, Márvány utca 42.
11. kapucsengő
Térkép

Kezdődik:
2014. nov. 29. szombat 09:00

Vége:
2014. nov. 29. szombat 17:00

Helyszín:

Szivárvány Forrása Központ
Márvány utca 42. 11. kapucsengő
Budapest
Elérhetőség
Telefon: 
+36309706006
Beküldte: | 2014. szep. 04. csütörtök - 14:41

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre