Önmegvalósítás tábor - a Tiszán innen | Önmegvalósítás.hu

Önmegvalósítás tábor - a Tiszán innen

2013. jún. 15. 10:00
2013. jún. 18. 16:00
Kezdődik: 2013. jún. 15. szombat 10:00
Szarvas, tábor, Huszti Sándor

Többen kifogásolták, hogy miért csak az ország nyugati felében tartok táborokat, azok túl messze vannak számukra. Nos, itt a lehetőség az önismereti munkára és spirituális gyakorlásra, mert június közepén Szarvas mellett tartunk egy Önmegvalósítás tábort!

Békésszentandráson (már a neve is annyira spirituális...), egy Körös holtág melletti üdülőben leszünk 4 napot, sokat meditálunk, beszélgetünk, megnyílunk és szeretünk, feloldódunk a természetben.
Közben egy kis nyaralásra, pihenésre is jut majd idő, lehet napozni, fürödni (a medencében és a Körös-ágban is), grillezünk, nyársalunk, kirándulunk és megnézzük a hírös szarvasi arborétumot is.

Program:

Személyre szabott önismereti oldások, tartalmas lelki beszélgetések, a lelkünket megérintő meditációk, Transzlégzés, Transztánc, Tarot vetés és masszázs lesz a várható program.

A 4 napos program elég időt ad arra, hogy a résztvevők kellően feloldódjanak, megnyíljanak Önmaguk és a világ felé, hogy szembenézhessenek elakadásaikkal és megtalálják a megoldáshoz vezető utakat is. A folyamatot önismereti tanításokkal, tanácsokkal és vezetett meditációkkal segítem, valamint a közösség, az újonnan kialakuló barátságok és emberségek is rengeteg támogatást adnak, gazdagítják lelkünket.

Az előadásokat meditációk váltják, minden gyakorlatot megbeszélünk, majd válaszolok a felmerülő kérdésekre. A gyakorlást rövid szünetekkel tarkítjuk, és amikor elfáradtunk, akkor átváltunk intenzív nyaralásba!  : )

SzállásSzállásunk egy Szarvas városához közeli üdülő, ahol kényelmes körülmények között tudunk Önmagunkra és a gyakorlásra figyelni. (Nézd meg a képeket!) 2-4 ágyas szúnyogmentes, hűvös szobákban fogunk aludni, a földszinten egy nagy étkező és konyha vár minket.

Az üdülő igen csendes helyen van, mélyen a természetben, a Körös egyik holtága mellett. Az udvaron hatalmas terasz, medence, grillsütő, árnyékos és napozós helyek is találhatóak.
A holtágban lehet fürödni pecázni és kenuzni is!

ÉtkezésAz ebédet egy közeli csárdában fogyasztjuk el, a reggelit és vacsorát magunknak állítjuk össze a kívánságunknak megfelelően.

Ára: a 4 nap program, szállás és étkezés összesen: 35.000 ft.
A jelentkezés csak 15 eft foglaló befizetésével érvényes!
Utazás: Tele-kocsi szervezésében segítek.
 

Itt a nyár, indulj be, szánj magadra 4 napot! Ismerd meg Önmagad, gyakoroljunk együtt!
/ Jelentkezz mielőbb, mert az üdülő maximum 13 főt tud fogadni! / 

Előadó: Huszti Sándor

Helyszín:
Szarvas

Kezdődik:
2013. jún. 15. szombat 10:00

Vége:
2013. jún. 18. kedd 16:00

Helyszín:

Szarvas

A jelentkezés lezárva.

Beküldte: | 2013. máj.. 08. szerda - 14:49

Hozzászólások

3 hozzászólás
Érdeklődés ár felől
2013. május 18. szombat, 13:42 | Látogató

Szia!
Szeretnék érdeklődni, hogy maga a program mennyibe kerül?
Szarvasi vagyok, ezért kérdezem.
Köszönöm!
Edit

engem is érdekelne
2013. május 19. vasárnap, 10:25 | Látogató   Előzmény

mert én meg Csabacsüdön lakom pillanatnyilag Üdvözlettel:felacso

Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Tábor szállás nélkül
2013. május 21. kedd, 10:49 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Szervusztok!

Ha csak a napi programra jöttök, akkor az 4x4000 Ft, plusz javaslom, hogy a közös ebédeken is vegyetek részt, ami még kb. 4x800 Ft. Így összesen: 19.200 Ft.

A jelentkezés Üzenet részébe írd be, hogy szállást nem kérsz!

Köszönöm!
Sanyi

Feliratkozás Hírlevélre