Online és Élő beszélgetős klubest minden héten:) a spiritualitásról, tudatosságról egyszerűen, érthetően, élhetően | Önmegvalósítás.hu

Online és Élő beszélgetős klubest minden héten:) a spiritualitásról, tudatosságról egyszerűen, érthetően, élhetően

2014. jan. 29. 18:00
Kezdődik: 2014. jan. 29. szerda 18:00
, klub, Mészáros Rezeda

Egy vélemény a klubról..
Részlet....egy véleményből

"A spirituális csoportba való tartozás a valódi közösségbe tartozás érzését adta-adja nekem. A közös beszélgetések, a tábori együttlétek során szerzett közös megtapasztalások olyan összekötő kapcsot jelentenek, amely még hosszú évek után is működik bennünk: még ha időközben néhány barátomat másfelé is vitte az útjuk, bármikor, amikor találkozunk, olyan érzésünk van, mintha egy nappal korábban váltunk volna el. A csoportból került ki legjobb barátaim nagy része. Az ebbe a csoportba járás az évek alatt nagyban hozzájárult, hogy életem alapvetően megváltozott: egyre tudatosabb lettem a valódi célom felől, ill. egyre többször sikerül kiterjesztenem tudatomat a Valódi Énemmel való azonosulás irányába.

Ugyanakkor ebbe beletartozik az is, és nagy fontossággal bír számomra, hogy az egyre magasabb fokú tudatosságot ne csak a spirituális csoporton belül, a közös együttlétek, alkalmával valósítsam meg, hanem igyekezzek ezt az ún. „mindennapi életem” során, cselekedeteimben, kapcsolataimban, családi életemben és munkámban is megélni. Ill. egyre inkább megpróbáljak Onnan, Abból a Legfelsőbb Tudatosságból élni, létezni.

A heti rendszerességgel történő spirituális csoportba járás egyfajta állandóságot ad, ezzel pedig kitartást a cél megvalósításában."

Előadó: Mészáros Rezeda


Kezdődik:
2014. jan. 29. szerda 18:00

Helyszín:

Utazás a mostba™Spirituális Klub Központ
Elérhetőség
Előadó: 
Mészáros Rezeda
Beküldte: | 2014. jan. 22. szerda - 12:01

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre