Önkorlátozó hiedelmeink felismerése és oldása | Önmegvalósítás.hu

Önkorlátozó hiedelmeink felismerése és oldása

2013. márc. 10. 09:00
2013. márc. 10. 18:00

Azt gondolhatjuk, nehéz hozzáférni a saját tudatalattinkhoz, holott egész nap velünk van. Mindennapos megnyilvánulásainkban a tudat alatt elraktározódott beidegződéseink tükröződnek vissza. Ezekre azonban nehéz rálátnunk, mivel hitrendszerünk korlátain belül mozgunk.

Tapasztalásaim alapján a belső bölcsességünk mindig segítségünkre siet, ha elkezdjük egy adott probléma kapcsán önmagunkat kérdezni. Az ego félreállításával – intuíciónkra hagyatkozva bármely kérdésünkre választ kaphatunk önmagunktól. Sőt, vezetett kérdések segítségével rövid idő alatt bárki eljuthat egy-egy probléma gyökeréig. A tréningen mindenki a saját maga által választott élethelyzet kapcsán tanulja meg az önmagától való kérdezést, és a tudatosult emlékek, múltbeli tapasztalások gyógyítását.

Az egynapos tréning egymásra épülő gyakorlatokból áll, amelyeket egy rövid elméleti rész alapoz meg. Az elméleti rész az ego, a tudat és a tudatalatti működéséről, kapcsolatukról és kommunikációjukról ad áttekintést. A gyakorlati részben a hiedelmek feltárására és gyógyítására kerül sor, többek között megerősítések és vezetett meditációk segítségével.

Mi történik a tréning után?

Megnyugszol, felszabadulsz, erősödik az intuíciód, összhangba kerülsz saját magaddal és a környezeteddel. Azt látod, hogy a dolgok elkezdenek olajozottan működni körülötted. Azok a szituációk, amelyekkel kapcsolatban eddig szorongtál, értelmet nyernek. Felismered, hogy miért vannak az életedben, és hogyan tudod megoldani azokat. Fejlődik a konfliktuskezelési képességed, döntésképes leszel téthelyzetekben. Rugalmasabbá válsz abban, hogyan éred el az általad kitűzött célokat, — lazán, nyugodtan cselekszel. Pozitív irányban változik a pénzhez való viszonyod. A párkapcsolati problémák rendeződnek, új párt találsz magadnak. Egyre nagyobb felelősséget vállalsz magadért és a cselekedeteidért. Több időt szánsz magadra, az önbizalom tudatos növelése és a személyiségfejlesztés nagyobb szerepet kap az életedben. Nem utolsó sorban azt hallod majd a barátaidtól, rokonoktól, ismerősöktől: boldognak látszol, mennyire jól nézel ki!

Elérhetőség
Előadó: 
Dr. Dudás Mária
Telefon: 
+36302006496
Beküldte: | 2013. febr. 22. péntek - 21:16

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre