Önismereti, meditációs tanfolyam | Önmegvalósítás.hu

Önismereti, meditációs tanfolyam

2012. nov. 08. 19:15

Önismereti és meditációs tanfolyam - a belső harmónia megteremtéséért!

8 alkalmas Önismereti és meditációs tanfolyam indul novemberben!

Az önismereti és meditációs tanfolyam célja, hogy mélyebben megismerkedjünk önmagunkkal, életfeladatainkkal és elsajátítsuk a meditáció elméletét és gyakorlatát, mellyel előkészítsjük az önálló meditálás folyamatát.

A boldog, harmónikus élet lehetősége mindenkiben ott rejlik és ezt előtérbe hozhatjuk, ha megtanulunk befelé figyelni, belső lényünk felé fordulni.

A tanfolyamon ismereteket szerezhetsz az önvalóról, arról mi a létezésünk célja, hogyan épül fel a személyiségünk, milyen életfeladatunk van, mi a sors, mi a karma és hogyan működik, milyen a reinkarnáció folyamata, miért fontos a meditáció az önismeretnem, hogyan tudsz ellazulni megszabadulni a feszütlségektől és elérni egy harmónikus állapotot.

A meditáció segít megismerni önmagunkat, elcsendesíteni az elménket, továbbá fejleszti a koncentrációs képességet, utat mutat Szabadulj meg a feszültségektől!

Megismerkedhetsz mélyebben Önmagaddal és életfeladataiddal! A tanfolyamon elsajátíthatod a meditáció elméletét és gyakorlatát, fejlesztheted a koncentrációs képességed és lehetőséget kapsz a testi egészség eléréséhez.

A meditáció segítségével megszabadulhatsz a feszültségektől, harmonikusabbá, boldogabbá válsz és növekszik az életerőd és az akaraterőd, javul a koncentrációd!

A tanfolyam elvégzését követően az önálló gyakorláson túl lehetőség van a relaxációs és meditációs foglalkozások keretében rendszeresen gyakorolni az elsajítítottakat, elmélyíteni a megszerzett tudást, tapasztalatot.
A tanfolyam 8 alkalmas heti 1x2 órás
Díja: 18.000 Ft

Oktató: Purusa Sukta Das (Bakos Péter)
Új tanfolyam indul: 2012. november 8. csütörtök 19:15-21:15

Jelentkezés és bővebb információ :
eljharmoniaban@gmail.com
www.facebook.hu/eljharmoniaban
telefon: 30 343 6429
www.eljharmoniaban.hu

Elérhetőség
Telefon: 
+36303436429
Beküldte: | 2012. okt. 17. szerda - 06:41

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre