Önismeret | Önmegvalósítás.hu

Önismeret

2009. dec. 04. 16:30
2009. dec. 04. 19:00
Kezdődik: 2009. dec. 04. péntek 16:30
, klub, Kissné Koós Andrea
onsim.jpg

Egyre több emberrel találkozom, akik zaklatottak, feszültek, „ok nélkül” idegesek. Nem is igazán tudják szavakba foglalni, mi a problémájuk. Azt már sejtik, hogy valami nem jó, már nem úgy működnek –és működik körülöttük a világ-mint eddig. Azt már látják, nem a másokra mutogatás, a másik okolása a megoldás. Valamit tenniük kell/kellene önmagukért.
De mit????
A kérdések ott motoszkálnak bennük. Egyre többen vannak, akik fel is teszik a kérdéseiket. Van aki önmagának-aztán belezavarodik a gondolataiba, a kesze - kusza érzéseibe, és még több kérdése lesz megválaszolatlanul. Van aki kitekint önmagából és keresni kezdi a lehetőséget: honnan, kitől kérjen segítséget a válaszokra. Mert segítségre egyre többünknek van szükségünk! Sehol sem tanítják, orvosi recept nincs rá.
Az életben minden értünk és nem ellenünk történik!
Ennek megértéséhez szeretnék segítséget adni azoknak, akiknek van bátorságuk a változáshoz, vagy csupán lehetőséget keresnek életük harmonikusabbá tételére.
Segítek abban, hogy megismerd önmagad, megértsd a benned zajló változásokat, és lásd lehetőségeidet!
Kiscsoportos (5-6 fő) összejövetelek formájában beszélgetünk az Élet Iskolájáról.
Ha van kedved tarts velünk!!!!
Várunk szeretettel!!
- EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG (előadás, beszélgetés)
Egy út, amelyen ha elindulsz, megváltozik értékrended, gondolkodásod, viselkedésed. Megérted a gondolatok teremtő erejét, az önmagadba vetett hit erejét.
- ÖNISMERET (játékos formában)
Apró lépések, hogy megismerhesd önmagad, hogy közelebb kerülj ahhoz a bölcsességhez, ahhoz az intelligenciához, mely benned is ott van
- TUDATOS LÉGZÉS
Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, tudod-e, hogy tőled függ, mit választasz. A tudatos légzéssel IGEN-t mondasz az életre, arra, hogy van célod és egységben, egészségben szeretnél élni magaddal. A légzés kiragad téged az elmédből, félelmeid csapdájából és a Lelked felé vezet téged.

Előadó: Kissné Koós Andrea


Kezdődik:
2009. dec. 04. péntek 16:30

Vége:
2009. dec. 04. péntek 19:00
Elérhetőség
Telefon: 
+36204706761
Beküldte: | 2009. nov. 24. kedd - 19:18

Hozzászólások

0 hozzászólás

Feliratkozás Hírlevélre